Apie tai, kad gims berniukas nenorom prasitarė Ingos mama. Laima Paksienė prisiminė, kaip dukra pirmą kartą pranešė džiugią naujieną. Inga ant vaišių stalo atnešė tortą, kuris buvo sukurtas iš trijų figūrų: dviejų suaugusių – mamos ir tėčio, šalia kurių stovėjo maža mergytė.

„Mes visi supratome, kad čia jau valgysime, o Inga – ne, palaukite, tuoj aš ateinu. Ji nuėjo į virtuvę ir atnešė mažą mažą lėliuką-berniuką ir pasodino dar ir jį į tą visą kompaniją. Mes sakome, Inga, nejaugi?”, - pirmosios žinios įspūdžiais pasidalino ji.

Ingos vyras Aivaras vėliau mielai komentavo apie tai, kokį vardą išrinktų berniukui. „Labiau linkstu link lietuviškų vardų, su gilia istorija. Žmonai mergaitę norisi papuošti, yra suknelės, tokie daugiau moteriški dalykai, be abejo, aš lygiai tą patį pagalvoju apie vyriškus dalykus su sūnumi, tai – krepšinis, kurį aš labai mėgstu, ir mašinos“, - komentavo jis.

Kaip vyras reagavo, kai sužinojo, kad susilauks pirmojo anūko, L. Paksienės paklausė žurnalistė: „Na, žinote, kai sūnus, vyrai iš karto nosį užriečia. Anūkas yra giminės tęsėjas. Nors, aišku, ar mergaitė, ar berniukas, svarbu, kad tas vaikas būtų sveikas“, bet yra tas jausmas toks – solidarumas – tarp vyrų“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją