Visi į M. Petruškevičiaus vakarėlį susirinkę svečiai buvo pasipuošę itin elegantiškai ir stilingai. Kiekvienas jų būtų galėjęs eiti podiumu. Vakaro metu buvo surengtas papuošalų aukcionas, kuriame surinktos lėšos bus skirtos Almos Adamkienės labdaros fondui. Bene labiausiai aukštuomenės būrį nustebino futbolininkas Edgaras Jankauskas, fondui paaukojęs net 1000-į litų.

„Jaučiuosi puikiai, džiaugiuosi atvykusiais svečiais. Mane į renginį lydėjo garsi manekenė Jandra Džiaugytė iš Niujorko, grįžusi trumpam į Lietuvą. Ji fotografavosi naujoje „Burberry“ reklamoje. Ji yra kompanijos reklamos veidas“, - emocionaliai DELFI kalbėjo M. Petruškevičius.

Stilistas DELFI prasitarė, kad specialiai šiai progai suknelę Jandrai modeliavo dizainerė Ramunė Piekautaitė. „Suknelė įspūdinga, o šou labai gražus buvo“, - džiaugėsi stilistas ir pridūrė turįs atsiprašyti žmonių, kuriuos pamiršo pakviesti į renginį.

„Ko nepakviečiau, to jau neprikviesiu. Gal pamiršau, gal kaip. Dažniausiai po renginio prisimenu, kad ir to nepakviečiau, ir to. Tai tik dėl to nelabai gerai jaučiuosi, bet iš esmės viskas yra puiku“, - kalbėjo M. Petruškevičius.

„Mados reido“ vedėjas DELFI patikino šiai progai specialiai nesiruošęs, esą tam pristigo laiko. „Draugai man net marškinius iš valyklos paėmė ir parvežė, nes pats būčiau ir tai užmiršęs, nespėjęs. Tas ruošimasis... galvoju visai apie kitus dalykus“, - atviravo Mantas.

DELFI paklaustas, ko tikisi naujame sezone ir kaip jaučiasi tapęs populiarios televizijos dalimi, Mantas tvirtino norįs tobulėti visais įmanomais aspektais.

„Tikiuosi, kad viskas tik į gerą, manau, kad tobulės pati laida, mano kalba gal irgi patobulės. Man yra garbė būti geriausiame Lietuvos kanale. Juk sakoma, kad jeigu patekai į TV3, tai televizijoje jau nėra kur kitur eiti”, - atviravo M. Petruškevičius.

Renginio metu svečiams buvo pristatyta ketvirtąjį sezoną pradedanti ir į TV3 televiziją perkelta laida „Mados reidas“, modeliai vakarėlio dalyviams demonstravo Irakli Nasidze naujojąją rudens ir žiemos rūbų kolekcija, buvo pristatyti M. Petruškevičiaus saldainiai bei kitų žinomų prekės ženklų rūbai ir papuošalai.

Tiesa, iš visų į renginį atvykusių svečių, bene labiausiai išsiskyrė radijo ir TV laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė bei Gediminas Jaunius. Skaivos mersedesu pora užvažiavo tiesiai ant raudono kilimo greta rotušės laiptų. Vėliau prabangiu automobiliu iki pat laiptų buvo atvežta ir artima Manto bičiulė Alma Latvytė.

Vakarėlio metu neapsieita ir be nemalonių incidentų. Viena vakaro viešnia nesėkmingai bandė įeiti į rotušės vidų. Moteris krito ir trenkėsi į duris. Laimė, viskas baigėsi gerai ir po kelių akimirkų ji, padedama vakaro svečių atsigavo ir netrukus jau gurkšnojo vandenį.

„Einu ieškoti vandens, draugei pasidarė bloga ir nukrito, viduje labai trūksta oro, ji išėjo į lauką ir norėjo grįžti", - DELFI netrukus po incidento kalbėjo asmens prekės ženklo ir organizacijos įvaizdžio kūrimo konsultantė-trenerė, instruktorė Alvyda Jasiulionytė.

Išskirtinio vakarėlio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją