Pasveikinti jaunavedžių atvyko jų tėvai, baleto artistas Nerijus Juška, šokėjos Gabrielė Valiukaitė bei Sandra Kniazevičiūtė, seserys Renata ir Kristina Paleičikaitės.

Jaunieji tuoktis atvyko senoviniu automobiliu. Žiniasklaidai dar prieš tuoktuves Reda prasitarė neslepianti simpatijos retro stiliui.

Jaunikis į Santuokų rūmus atvyko vilkėdamas juodą kostiumą, akis slėpdamas po akiniais nuo saulės, jaunoji buvo pasipuošusi tradicine balta vestuvine suknele, plaukuose įsegtas ilgas veliumas. Rankose ji laikė kalijų puokštę, prie kurios buvo priderinta ir vyro atlape prisegta gėlė.

Porai vos įėjus į santuokų rūmus, nukrito jaunosios veliumas. Tuomet dar būsimas vyras A. Kandelis nesutriko ir tuoj pat jį vėl prisegė būsimai žmonai.

Porą tuoktis atlydėjo liudininkai aktorė Rimantė Valiukaitė ir verslininkas Danielius Bunkus.

Pakalbinta DELFI, jaunoji sakė pasirinksianti Kandelienės pavardę, tačiau kur vyks „kopinėti medaus“, moteris nenorėjo atskleisti. Po santuokos ceremonijos A. Kandelis, dar kartą paklaustas apie medaus mėnesį, atsakė: „Toli toli".

Pasak Redos, poros planuose jau yra ir atžala. A. Kandelis taip pat tvirtino, jog norėtų susilaukti palikuonių.

Jaunieji atskleidė, kad abiejų žiedai yra pagaminti iš baltojo aukso.

Žiniasklaidai Andrius anksčiau yra kalbėjęs, kad Reda virtuvėje yra nepralenkiama. Žurnalistų paklaustas, koks jo mėgstamiausias patiekalas, kurį gamina Reda, Andrius tvirtino, jog iš Redos rankų bet kuris patiekalas yra labai skanus.

Žiniasklaidos atstovams pasiteiravus, ar Andrius savo mylimajai taip pat gamina, jaunoji patvirtino apie vyro sugebėjimus virtuvėje, tačiau paklausta apie mėgstamiausią patiekalą, kurį gamina Andrius, Reda sunkiai jį prisiminė tik po to, kai tai pasufleravo mama. „Taigi spageti su bolonijos padažu", - kalbėjo jaunoji.

Vos susituokę jaunieji vienas kitą apdovanojo saldžiu bučiniu, vienas kitą pagirdė šampanu.

Ant ką tik susituokusių jaunųjų svečiai mėtė rožių žiedlapius. Po ceremonijos, jos dalyviai bei jaunųjų giminės buvo pakviesti pasivaišinti šampanu, vieno kąsnio sumuštinukais su alyvuogėmis, vynuogėmis ir saldainiais.

Skyrybų skausmas užgijo greit

It perkūnas iš giedro dangaus prieš pusantrų metų nugriaudėjo žinia, kad šeiminiu gyvenimu niekada nesiskundusi Andriaus Kandelio ir Eglės Visockaitės-Kandelis pora išgyvena skyrybų dramą. Kategorišką sprendimą skirtis sutuoktiniai priėmė dar 2008-ųjų sausį ir galutinai išsiskyrė vasarį.

A. Kandelis žiniasklaidai tuomet kalbėjo apie atsiradusią trintį poros santykiuose. Esą tuomet šokėjas pajuto, jog pribrendo metas skirtis. Pora išsiskirti nutarė 2008-ųjų sausio 14-ąją. Simboliška, kad šokėjų karjerą kaip pora, A. ir E. Kandeliai pradėjo 2000-ųjų sausio 14-ąją.

E. Visockaitė žiniasklaidai taip pat ne kartą aiškino skyrybų priežastis. Viena jų, pasak šokėjos, Andriaus karštakošiškumas. Esą kartais E. Visockaitė dėl to negalėdavo būti drauge su vyru.

Po skyrybų nebeliko nei A. ir E. Kandelių šeimos, nei jų poros šokių aikštelėje.

Po A. ir E. Kandelių skyrybų kalbėta, kad pora patvirtino pastaruoju metu itin populiarų posakį, kad meilė trunka trejus metus, tačiau šokėjas žiniasklaidai tuomet kalbėjo, kad pora jiedu buvo nuo 2000-ųjų pavasario.

2008-ųjų rudenį, nepraėjus metams po skyrybų su buvusia žmona ir šokių partnere Egle, A. Kandelį žiniasklaida užfiksavo naujos merginos glėbyje. Pora savo jausmų nuo visuomenės neslėpė: drauge pasirodydavo įvairiuose renginiuose, pasakodavo žiniasklaidai apie bendras atostogas ir keliones, mielai dalijosi nuotraukomis.

Nesuėjus nė metams nuo poros draugystės pradžios, A. Kandelis ir R. Gikytė rugpjūčio 28-ąją susituokė Vilniaus santuokų rūmuose.

Vestuvių pokylyje – ir Norvaišos

A. ir R. Kandelių vestuvių šventė vyko daugelio vestuvininkų pamėgtame restauruotame malūne, prie Vilnelės esančiame kavinių komplekse „Belmontas“. Jaunavedžiai savo šventei atšvęsti pasirinko Didžiojo Karolio de Vimo salę, į kurią nuo 17-os valandos palengva, nešini gėlėmis ir dovanomis rinkosi svečiai.

Jaunųjų pasveikinti atvyko ir Asta Valentaitė bei Laimutis Pinkevičius. Tiesa, kadaise žurnalų viršeliuose spindėjusi pora į šventą atvyko atskirai. Pirmoji į A. ir R. Kandelių šventę atvyko Asta, Laimutį „Rolls Royce Phantom“ markės automobiliu į pokylį atvežė jo vairuotojas. Išlipęs iš automobilio verslininkas nepasisveikinęs su Asta užėjo vidun ir tik vėliau išėjo pozuoti fotografams drauge su žmona.

Bene punktualiausių svečių vardą pelnė Jūratė ir Česlovas Norvaišos, paskui šokėjų porą atvyko ir dainininkė Birutė Dambrauskaitė. Kolegos vestuvių švęsti atvyko ir šokėjos Gabrielė Valiukaitė ir Sandra Kniazevičiūtė, vėliau ir Renata Paleičikaitė su baleto artistu Nerijumi Juška.

Į draugų vestuvių pokylį atvyko ir prieštaringai vertinamas verslininkas Marius Gelažnikas su bičiule Kristina Paleičikaite.

Sugūžėjus būriui svečių, atvyko ir jaunieji bei jų tėvai. Jaunavedžius tėvai pasitiko su duona ir druska rankose, linkėjo meilės ir laimingo bendro gyvenimo.

Vieni paskutiniųjų į šventę atvyko Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas. Jau įvažiavusi į „Belmonto“ teritoriją važiuojančiame automobilyje dizainerė dėjo paskutiniuosius štrichus dailindama blakstienas tušu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją