Pristačiusi naują menininkų parodą, ji prisipažino, kad kiekvienais metais prieš šventes būna tikra karštinė, todėl, kodėl gi nepaankstinus to laukimo periodo?

Spindinčios eglutės, rankų darbo žaisliukai, puodeliai ir taurės karštai arbatai, meškinai, zuikiai ir solidžios verslo dovanos – viskas atspindėjo nors dar ir už kalnų, bet artėjančių švenčių tematiką. Susirinkusieji mielai vaišinosi imbieriniais sausainiais ir visai teigiamai priėmė salone skambančius kūrinius „Last Christmas“ ar „Jingle Bells“.

„Stengiuosi pristatyti kuo daugiau menininkų visuomenei. Ribojame tik nekokybiškus darbus. Visų pirma, man norisi, kad jie atstovautų Lietuvą – ar jie daro angelus, ar meškiukas. Turi būti kažkoks lietuviškas identitetas, ar tai jie naudoja keramiką, ar kažkokius simbolius. Kai kurie darbai laviruoja tarp rimto meno ir kičo“, - kūrinius pristatė salono savininkė.

Paklausta, kuo šiemet skiriasi menininkų kalėdinės nuotaikos nuo pernai, J. Žilėnienė atsakė: „Menininkai labiau juokauja“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją