„Sėdžiu su chalatu ir skaitau sveikinimus“, - pokalbį su portalu DELFI pradėjo dainininkas. Muzikantas papasakojo, kad apie chalatą svajojo seniai, tačiau pats niekaip neprisiruošdavo jo nusipirkti.

Pasiteiravus, kas padovanojo šią dovaną, Amberlife’as nebuvo linkęs atvirauti. „Draugė“, - sakė jis ir patikino nenorįs kalbėti, ar šią dovaną gavo nuo mylimosios. „Mylimoji yra mano ir niekieno kito. Čia tik dėl egoistinių paskatų“, - kalbėjo dainininkas. „Vos nubudęs gavau. Praktiška dovana, seniai jos labai norėjau“, - sakė jis.

Dainininkas džiaugėsi gimtadienio proga gavęs daug sveikinimų ir pabrėžė, jog svarbiausia yra sveikinimų sulaukti iš artimiausių draugų bei šeimos narių. „Esu gimęs šiek tiek po 1-os valandos, naktį, todėl mama kasmet man parašo būtent tuo metu“, - pasakojo E. Lubys.

Paklaustas, ar ketina švęsti gimtadienį, Amberlife’as, sakė gimimo dienos nesureikšminantis ir mano, kad tokia proga yra labiau šventė draugams nei jam pačiam. „Nešvenčiu gimtadienio, jis nebent pats susišvenčia netyčia“, - juokavo Amberlife’as.

Atlikėjas sakė šį trečiadienį ketinantis groti viename Reikjaviko naktinių klubų. „Tai po koncerto galbūt ir švęsiu kartu su Saulium, nes jo gimtadienis buvo rugpjūčio šeštąją, nepaminėjom dar“, - apie artimiausius planus sakė muzikantas.

Paprašytas atskleisti, ar jau apsisprendė, kada sugrįžta į Lietuvą, E. Lubys sakė žinantis datą, tačiau jos išduoti nenori. „Žinau, bet nesakysiu. Net mano mama nežino, noriu padaryti siurprizą artimiesiems. Galiu tik išduoti, kad rugsėjo 17-ąją vyks mano koncertas muzikos namuose „House of music“, - prasitarė dainininkas.

Pasiteiravus, ar nebuvo atvykę Amberlife’o draugai pasveikinti muzikanto gimtadienio proga į Islandiją, dainininkas sakė, jog bičiuliai turėjo tokių planų, tačiau persigalvojo.

„Norėjo draugai atvažiuoti čia. Kadangi grįžtu pats, teks visus planus perkelti į Lietuvą. Pasiilgau Lietuviškos gamtos, grįžęs lėksiu kur prie ežero pažvejoti, pasimėgauti gamta, mišku. Tikiuosi, rugsėjį Lietuvoje dar bus geri orai“, - kalbėjo atlikėjas.

Amberlife’as sakė laukiantis dovanos paštu nuo savo sesers. „Ką tik pati išsidavė. Tai dovanų gausiu ir paštu. O didžiausia dovana yra ta, kad jau netrukus susitiksiu su savo artimaisiais, šeima, ir aišku, žmonėmis, kurių širdis pasiekia mano muzika. Tai didžiausia dovana, kokia tik gali būti“, - pokalbį baigė dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją