"Aš tikiu besąlygiška meile ir gerais darbais žmonėms, kuriuos myliu", - sakė J.Lopez, kurios buvęs draugas S.Combsas Niujorke teisiamas dėl kaltinimų neteisėtu ginklo laikymu bei kyšininkavimu. Teismas susijęs su 1999 metų šaudymu Niujorko naktiniame klube, per kurį žuvo trys žmonės.

J.Lopez, už vaidmenį filme gaunanti 9 milijonus dolerių (36 mln. litų), tapo pirmąja moterimi, kurios albumas "J Lo" ir kino filmas "Vestuvių planuotoja" (The Wedding Planner) tą pačią savaitę pasiekė aukščiausias JAV kino ir muzikos topų vietas.

Aktorius Matthew McConaughey (Metju Makkonahis), kartu su J.Lopez vaidinęs naujausiame jos filme, pritarė tokiai aktorės nuomonei apie save.

"Jen iš tikrųjų yra romantikė ir svajotoja. Ji tokia miela, kaip aštuonerių metų mergaitė, tačiau ne kiekvienas tai pastebi. Jai labai patinka "Romeo ir Džiuljeta" bei idėja apie riterį spindinčiais šarvais, kuris atjoja jos pasiimti", - pridūrė M.McConaughey.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją