Dirigentui nejuokais šlubuoja sveikata, jis jaučiasi prastai, todėl į filmavimą atvyko tik porai valandų. „Buvau Islandijoje ir susirgau plaučių uždegimu. Vykstu į ligoninę dabar, žiūrėsiu, ką jie man ten darys. Jaučiuosi silpnai, labai daug kosėju, tačiau filmavime man reikėjo dalyvauti. Esu toks žmogus. Jeigu jau prižadėjau dalyvauti, tai savo įsipareigojimus vykdau. Jeigu gulėčiau lovoje, tikrai negalėčiau... Žinot, kai jau negali, tai negali. Vakar grįžau iš Islandijos, dar ryte šiek tiek pajudėjau ir viskas“, - vykdamas į ligoninę DELFI kalbėjo D. Katkus.

Klipe filmavosi Rūta Mikelkevičiūtė, Rūta Grinevičiūtė, Jolanta Svirnelytė, Rolandas Vilkončius, Tomas Ališauskas, Ugnė Skonsmanaitė, Gintaras Deksnys, Giedrius Leškevičius, Algis Ramanauskas-Greitai, Vytautas Šerėnas, Gintaras Ruplėnas, Haroldas Mackevičius, Ramūnas Rudokas, Artūras Orlauskas, Merūnas, Žilvinas Žvagulis, Simona Čėsnaitė ir rudenį startuosiančios „Muzikos akademijos“ dalyvės.

Geležinkelio stotyje filmuotos scenos, kai iš traukinio išlipusios įžymybės dainavo, grojo D. Katkaus diriguojamas orkestras. Filmavime panaudotas ir Berneen paveikslas, kurį Tomas Ališauskas, ieškodamas savo buvusios partnerės, išmetė iš rankų, pamatęs naująją kolegę U. Skonsmanaitę.

Planuojama, kad LNK traukinys su puikiai nusiteikusiais laidų vedėjais iš perono pajudės 14-ą valandą, filmavimai bus tęsiami traukiniui riedant Kauno link.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją