Šiuo metu itin daug koncertuojančios merginos neturi laiko ne tik pailsėti, bet tiesiog išsimiegoti. Po septynių valandų kelionės jos atvyko į Vitebsko medicinos universiteto studentų bendrabutį, kuriame jų laukė maži kambariukai, su siauromis lovomis ir bendru, sovietinių laikų dušu. E. Bžeskui su drauge Oksana pasisekė labiau – poros kambaryje buvo dar ir šaldytuvas, ir laikrodis. Karina Krysko prisipažino, kad ji yra mačiusi ir blogesnių vietų.

Nijolė pasiuntė Egmontą

Merginų pasirodymui „Slavianskij Bazar“ scenoje E. Bžeskas nupirko didelį raudoną kilimą, kuris bevežant susiglamžė. Supratęs, kad niekas jo neištiesins, atsinešė lygintuvą, puolė ant kelių, purškė ir lygino.

Spontaniškai suplanuota repeticija įvyko apie antrą valandą nakties. Kol susirinko visi šokėjai ir atlikėjai, Nijolė Pareigytė su Ingrida Martinkėnaitė jau buvo užmigusios. Iš pradžių jas bandė pakelti O. Zlatkovaitė, bet jos nereagavo, o kai savo balsą pademonstravo E. Bžeskas, jos jį pasiuntė „ant trijų raidžių“.

Po keleto minučių prodiuserį ištikusio nervinio priepuolio, repeticijoje dalyvavo dvi grupės narės ir Saulius Skambinas su kitais šokėjais.

Paryčiais G. Sabutytė išskubėjo pas savo mylimąjį į viešbutį, K. Krysko ir S. Skambinas dar sušoko pora šokių, E. Bžeskas palygino kilimą ir visi atsisveikino iki ryto.

Pusryčiai – bendrabučio valgykloje

Pusryčiai prabanga taip pat nestebino. Vietinėje bendrabučio valgyklėlėje visi prisiminė sovietinius laikus, kai savitarnos bufetuose vienodomis prijuostėmis ir galvos apdangalais pasipuošusios virėjos siūlydavo naminio maisto.

„69 danguje“ merginų kukli valgykla nenustebino, priešingai – prajuokino. Netrukus visi suskubo rinktis patiekalus. Nijolė su Ingrida susimušė kefyro stiklinėmis ir pakvietė visus valgyti.

E. Bžeskas šiek tiek nusivylė, kad aliuminiai šaukštai – be skylių, nes dar tokius prisimenantis, kai mokyklos laikais tekdavo greitai valgyti, kad neišbėgtų. Niekas nesiskundė kukliais, net dešimties litų vienam nekainavusiais pusryčiais.

Fotoreportaže - „69 danguje“ pusryčiai

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją