Prieštaringai vertinamas baltaodis reperis Eminemas kažkada gamino mėsainius - dirbo virėju priemiesčio restorane, kurio vadybininkas pasakojo, kad jis buvo geras darbuotojas, nors repuodavo visus nurodymus ir kartais reikėdavo jo prašyti pritilti.

XX amžiaus popmuzikos karalius E.Presley išbandė kino teatro durininko, sunkvežimio vairuotojo darbus, mokėsi elektriku. "Abejojau, ar kada nors tai sugebėsiu, nes visada reikia galvoti, ką darai. Kitaip gali susprogdinti kieno nors namus", - apie tuos mokslus kartą sakė E.Presley.

Škotų roko veteranas R.Stewartas, įžymus savo kimiu balsu ir viso gyvenimo potraukiu prie blondinių, bandė laimę kaip profesionalus futbolininkas, o vėliau įsidarbino duobkasiu Londono Haigeito kapinėse, kur palaidotas Karlas Marxas.

Tų kapinių prižiūrėtojai surengė naujiems duobkasiams tikrai įspūdingą iniciacijos ceremoniją. "Jie lyg pakrikštija - paguldo į karstą ir užvožia jo dangtį. Tai labai baisu, nes vis spėlioji, ar jie tavęs ten nepaliks", - prisiminė R.Stewartas.

Stingas padėdavo savo tėvui rytais išvežioti pieną, mokėsi mokesčių inspektoriaus amato ir tapo mokytoju. "Tai buvo naudinga patirtis. Išmokau nesijaudinti žmonių akivaizdoje, planuoti, rašyti ataskaitas, kalbėti su vaikais taip, kad jie negalvotų, jog esi kvailys ", - sakė britų žvaigždė.

Ginkluotosiose pajėgose "sekso, narkotikų ir rokenrolo" verslo žvaigždėms, gyvenusioms pasaulyje, kur viešpatauja hedonizmas, sekėsi prasčiau.

Jimi Hendrixas (Džimis Hendriksas) ėjo tarnauti į JAV armiją, bet šokdamas su parašiutu susilaužė kulkšnį ir buvo pripažintas netinkamu.

Pasidavęs tėvo spaudimui į JAV oro pajėgas atėjo Marvinas Gaye'us (Marvinas Gėjus), tačiau jam ėjosi apgailėtinai. "Dirbau ant žemės. Niekas net negalvojo leisti man skraidyti. Skutau bulves", - kartą sakė roko dievaitis, kurį jo tėvas 1984 metais nušovė.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją