„Norime atkreipti dėmesį į aktualią miesto problemą, todėl daugiau kaip mėnesiui „Panoramoje“ priglobėme mažuosius beglobius gyvūnus. Džiaugiamės, kad savotiška mūsų avantiūra buvo sėkminga – katinėliai sulaukė didelio lankytojų dėmesio, o net septyniasdešimt surado ir naujuosius savo šeimininkus“, – pranešime spaudai pasakojo sumanymo autorė, „Panoramos“ rinkodaros direktorė Laura Panovienė.

Norėdama atsidėkoti geradariams, priglaudusiems gyvūnėlius, birželio 11 dieną 18 val. „Panorama“ kviečia visus, neabejingus beglobių gyvūnų likimui į spalvingą padėkos renginį – koncertą. Jame ypatingas dėmesys bus skiriamas naujiesiems gyvūnėlių šeimininkams.

Koncertas taps baigiamuoju iniciatyvos padėti beglobiams gyvūnams akcentu: jame dainas be jokio užmokesčio atliks žinomi žmonės: dainininkė ir žurnalistė Rūta Lukoševičiūtė, atlikėjai Vaida Genytė ir Vladas Kovaliovas, Agnieszka, Eva, grupės „4Fun“ vokalistė Julija Ritčik, muzikinio realybės šou „Dangus“ dalyvė Skirmantė.

Renginyje taip pat lankysis ir įžymioji avalynės kūrėja Rūta Rimšelienė, itin prisidėjusi prie renginio organizavimo. Ne vienas dalyvių kadaise priglaudė ir augina gyvūnėlius.

„Šia švente norime padėkoti žmonėms, radusiems galimybių ir gerumo priglausti be namų ir šilumos likusius augintinius. Taip pat siekiame atkreipti ir jauniausių visuomenės narių dėmesį – svarbu, kad jie nuo pat mažų dienų suprastų, kad turėti gyvūnėlį reiškia tam tikrą atsakomybę. Džiaugiamės, kad prie iniciatyvos prisidės visas būrys žinomų žmonių – „69 Danguje“ narės Nijolė ir Ingrida, Julija Ritčik iš grupės „4Fun“ ir kiti svečiai“, – pasakoja jau 15 metų gyvūnus globojanti R.Rimšelienė.

Labdaringame renginyje aktualia beglobių gyvūnų tema bus galima pabendrauti ir su kitais žinomais žmonėmis - verslininke Rasa Martens, renginių organizatore Kristina Kaikariene, aktore bei Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nare Violeta Podolskaite, broliu bernardinu Arūnu.

Apsilankiusieji birželio 11 dienos renginyje galės ne tik priglobti augintinį, bet ir pasirūpinti kitais tokio pat likimo ištiktais gyvūnėliais - mielai laukiami visi, norintys palaikyti šią iniciatyvą. Renginio metu bus galima paaukoti beglobių gyvūnų sterilizacijai, padedančiai reguliuoti benamių gyvūnų skaičių mieste.

Iniciatyvą, skirtą atkreipti visuomenės dėmesį į beglobius gyvūnus, parėmė Vilniaus miesto savivaldybė. Katinėlių šiuolaikiniame prekybos ir laisvalaikio centre apgyvendinimu rūpinasi gyvūnų globos organizacijos „SOS gyvūnai“ („Pifas“) ir „Lesė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją