Gegužės 24 dieną oficialioje mero rezidencijoje įvyks civilinė santuokos ceremonija, kurioje buvęs Niujorko meras 58 metų R.Giuliani sumainys aukso žiedus su 44 metų drauge Judith Nathan (Džudit Neitan).

Nors M.Bloombergas buvo pareiškęs, jog per pirmuosius šešiolika vadovavimo miestui mėnesių nedalyvaus jokiose vestuvėse, jo atstovas spaudai pranešė, kad šįkart meras "mielai" sutiko padaryti išimtį.

Tai bus jau trečiosios R.Giuliani vestuvės.

Pirmą kartą jis buvo vedęs pusseserę, su kuria išsiskyrė po keturiolikos bendro gyvenimo metų. Antroji šeima su televizijoje dirbančia Donna Hanover (Dona Hanover) iširo pernai. Poros ginčai dėl skyrybų sąlygų tęsėsi bene metus ir miesto bulvarinei spaudai suteikė apsčiai peno.

R.Giuliani buvo ne kartą griežtai kritikuotas už stačiokišką būdą ir atžarų požiūrį į žiniasklaidą, kuri įkyriai rausėsi po asmeninį tuometinio mero gyvenimą.

Grėsmė mero populiarumui iškilo ir po rugsgėjo 11-osios teroro išpuolių. Tačiau ryžtingų veiksmų ėmęsis R. Giuliani netrukus susigrąžino ne tik Niujorko, bet ir visų amerikiečių pagarbą, ir pradėtas vadinti "Amerikos meru".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją