Kiekviena darbščiųjų rankų būrelio atstovė turėjo kuo originaliau padabinti stiklinę lėkštę. Panašias populiarias moteris suburiančias šventes kasmet organizuojanti parduotuvė tradiciškai parengė ir „gyvą“ prizą – prerijų šunelį.

Moteriškoje šventėje dalyvavo Nijolė Pareigytė, Ingrida Martinkėnaitė, Genutė Žalienė, Eglė Mickevičienė, Jolanta Paulauskienė, Rūta Mikelkevičiūtė, Inga Budrienė, Justė Milušauskienė.

Pernai metais moterys buvo kviečiamos verti karolius, tąkart gražiausiu vėriniu pasigirti galėjo N.Pareigytė. Jai atiteko burundukas.

Šiais metais gražiausios lėkštės autore buvo pripažinta J.Paulauskienė, jai ir atiteko prerijų šunelis. Moteris į šventę atsivedė ir vaikus, pasak jos, naujas augintinis kur kas didesnis džiaugsmas jiems nei pačiai Jolantai.

Moteriškoje kompanijoje išsiskyrė stilistas Mantas Petruškevičius. Į šventę vyras atvyko ne lėkščių dailinti, o siužeto savo laidai „Mados reidas“ parengti. Tačiau neatlaikė „poeto“ širdis ir keletą štrichų kolegės R.Mikelkevičiūtės lėkštėje įamžino ir jis.

Renginio akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją