Komiko advokatų nuomone, kino kompanija padavė aktorių į teismą dėl kontrakto nesilaikymo tai mėgindama jį susigrąžinti į projektą, pranešė “Reuters”.

“Universal” apkaltino Myersą, buvusią televizijos šou “Saturday Night Live” žvaigždę, laužant kontraktą, pagal kurį jis buvo įsipareigojęs filmuotis juostoje “Dieter”, pasakojančioje apie vieną iš šou pagrindinių personažų.

Kino kompanija reikalauja 5 milijonų dolerių nuostoliams atlyginti, kuriuos jau neva investavo į filmo gamybą. Be to, reikalauja, kad aktoriui būtų uždrausta dalyvauti kituose kino ir TV projektuose tiek laiko, kiek jis apytiksliai būtų filmavęsis juostoje “Dieter”.

Antradienį išplatintame oficialiame pranešime, Myers’as prisipažino esąs šokiruotas tokių kino kompanijos veiksmų: “Aš negaliu ramia sąžine priimti 20 milijonų dolerių ir išduoti filmų mylėtojus, kurie savo sunkiai uždirbtus pinigus mokės tam, kad pamatytų mano naująjį filmą su siaubingu scenarijumi.”

Už vaidmenį filme “Dieter” Myers’ui buvo pažadėta sumokėti 20 milijonų dolerių bei 12.5% nuo bendro filmo pelno.

Martinas Singeris, Myers’o adokatas teigė, kad sutartyje su kino kompanija buvo pažymėta, jog aktorius prieš pradėdamas filmuotis juostoje turi pateiktį raštišką pritarimą scenarijui.

"Šioje savo karjeros atkarpoje Mike’as Myers’as nebesifilmuoja juostose prieš tai nepatvirtinęs savo pritarimo scenarijui,” teigė Singeris. “Taip daro visos žvaigždės.”

Myers’as pareiškė nepatvirtinęs sutikimo “Dieter” scenarijui, kai tuo tarpu kino kompanijos atstovų teigimu, jis tai padarė.

Beje, už pasitraukimą iš projekto anksčiau teisminės bylos jau buvo iškeltos Johnui Travoltai bei Kim Besinger.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją