„Mis elegancijos“ titulas atiteko 21 metų Lietuvos kūno kultūros akademijos auklėtinei Deimantei Šeštokaitei. Talentų konkurso nugalėtoja tapo 19-metė Vytauto Didžiojo universiteto studentė Irma Kopaniovaitė. „Mis foto“ titulas atiteko 20 metų Rūtai Gajauskaitei.

Laikinoji sostinė spindėjo gražiausiomis merginomis

Vėlus penktadienio vakaras Kauno klube „Combo“. Šimtai vyrų ir moterų salėje. Visų dėmesys sutelktas į šešiolika dailiausių laikinosios sostinės merginų, kurios buvo atrinktos iš bemaž tūkstančio pretendenčių ir šiandien kaunasi dėl gražiausios miestietės titulo. Pernai ja pripažinta Evelina Sinkevičiūtė. Kam atiteks gražiausios karūna? Toks klausimas jaudino publiką. Tuo metu scenos užkulisiuose, atsivėrė pragaras, gerąja prasme, – emocijos veržėsi per kraštus, o svarbiausiais kambario liudininkais tapo veidrodžiai.

Laikrodžiai rodo 19:00. Užkulisiuose pretendentės į gražiausios karūną neranda vietos – persirenginėja, kartojasi savo pasirodymus, bendrauja su aistentais. Publika nekantrauja – visiems smalsu, kokios panelės susikaus dėl teisės vadintis gražiausia kauniete.

Pagaliau scenoje pirmasis šokis – žiūrovai tučtuojau atgyja. Į sceną įžengia charizmatiškasis renginio vedėjas Rolandas Vilkončius ir pristato dalyves. Vertinimo komisija, vadovaujama žymaus Lietuvos fotomenininko Romualdo Požerskio, nusiteikusi rimtai. Pasak R. Požerskio, nugalėti svajojanti mergina privalo vilioti natūralia gracija.

Po neilgos pertraukėlės – talentų šou. Merginų arsenale – dainos, vaizdo klipai, cirko numeriai, įvairiausi šokiai (nuo sambos iki polkos, nuo hip hopo iki lengvo striptizo). Septyniolikmetė Greta Tilindytė išsiskiria savo lyrišku ir asmenišku prisistatymu žiūrovams. Netrukus jos bendraamžė Emilija Jočaitė žiūrovams pademonstruoja šokio ritmu stilizuotą badmintono partiją. Tučtuojau Rasa Dautartaitė neatsilieka – publikai primena legendinį Michaelį Jacksoną savo šarmingu pasirodymu. Joms lengviau atsikvėpti neleidžia ir Justina Šileikytė – ji atlieka polką. Vėliau spindinti Gintarė Sabeckaitė žiūrovams pademonstruoja savo fizinę formą – energingą šokį palydi efektingas špagatas. Po trumputės pertraukos – aštuonios merginos atrenkamos konkurso finalui.

Klausimų-atsakymų šou primena laidą „Klausimėlis“. Jo metu žymesni kauniečiai uždavė savo klausimus potencialioms misėms. Publiką pribloškė nuotaikingoji Vaida Petraškaitė, tiksliai žinanti, koks yra Kauno oro uosto pakilimo tako ilgis ir plotis.

Galiausiai, Deimantė Šeštokaitė pelno „Mis elegancijos“ titulą. Su Gintare Sabeckaite „Europos centro modelių agentūra“ užsigeidžia sudaryti modelio sutartį – ji užkariauja teisę vadintis „vicemis“. O dvidešimtmetė Rūta Gajauskaitė pripažįstama „Mis foto“ – taip nusprendžia renginyje besidarbavę fotokorespondentai ir videooperatoriai. Renginio karalienė – 171 cm ūgio Vaida Petraškaitė, pelniusi ne tik „Mis publikos“ titulą, bet ir pripažinta „Mis Laikinąja sostine 2009“.

Gražiausios renginio akimirkos – nuotraukose

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją