„Moterys paprastai bijo dviejų dalykų – senti ir sustorėti. Aš nuosekliai darau abu ir dėl to nesijaučiu blogiau. Manau, kad niekas daugiau neįkvepia, kaip pavyzdys žmonių, kurie džiaugiasi gyvenimu, nes kūnas – tai fizinis darinys, į kurį supila mūsų sielą, kai mes gimstame ir iš ten išima, kai mes numirštame. Kūnas yra paklusnus mūsų dvasiai ir apskritai energetikai“, – pridūrė ji.

„Aš suprantu, kad jaunos merginos galvoja, kad vaikinams labai patinka moterų formos. Negaliu to paneigti, bet jiems jos patinka įvairios, nes mumyse vyrai myli tai, kas yra sudėta: mūsų aistrą, linksmumą, akis, šarmą, energiją, tai kas mes būsime jų vaikams. Stiprios, galingos, energingos ir aktyvios moterys gali suvilioti bet kokį vyrą“, - kalbėjo ji ir pasiūlė pažvelgti į tokių moterų kaip Ala Pugačiova ir Oprah Winfrey pavyzdžius.

„Moterys, kurios dabar save graužia ir kankina, užaugs asmenybės, kurios myli visus savo trūkumus, kūną, visus gabumus. Puoselėkite save labiau iš vidaus, savo iškelkite pliusus, maskuokite minusus ir pamilkite save tokius, kokie esate ir tada pradėsite tobulėti ir pasieksite savo“, - linkėjo Živilė Vaškytė.

Verslininkė Rasa Martens vylėsi ir linkėjo, kad lietuviai patys pradėtų save labiau vertinti adekvačiai ir džiaugtis tuo, ką turi. „Viskas, kas svarbiausia – akimis nematoma. Matyti galima tiktai širdimi. – „Mažąjį Princą“ citavo Rasa Martens. – Jeigu šypsositės, ta diena be dietų mums išauš kiekvieną rytą, mes galėsime pasidžiaugti diena ir Lietuva bus laimingų žmonių šalimi“.

Šia proga klube apsigyveno G. Žilinsko nuotraukų parodą „Mylėk save", kuriose įamžintos Lietuvos moterys - daug pasiekusios, žavios, charizmatiškos ir besidžiaugiančios savo kūnu. Tai Edita Mildažytė, Indra Dovydėnaitė, Larisa Kalpokaitė, Neringa Čereškevičienė, Laima Kybartienė, Živilė Vaškytė, Jovita Valeikaitė, Laura Imbrasienė, Lidija Rasutis ir daugelis kitų.

Savo improvizacija su aktoriais savanoriais pristatė aktorė Edita Užaitė, kuri tikino, kad visi yra fantastiški ir nuostabūs, todėl ir palinkėjo tokiais išlikti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją