„Atsikėlusi vieną rytą, supratau, kad mano rankelės sugeba daryti rankdarbius – pačius įvairiausius. Ir kibau į darbą. Pridariau kalnus visokių grožybių. Iš tikrųjų, taip būna tik pasakose, - šypsodamasi savo kūrybinę pradžią prisiminė L. Imbrasienė.

Moteris pasakojo rankdarbiais užsiimanti nuo mažens. Mama ją išmokė nerti, megzti. Vėliau ji pati išbandė siuvimą. Buvo net sijoną pasisiuvusi. Neatsispyrė ir dabar ypač populiariai daiktų sendinimo – dekupažo – technikai.

L. Imbrasienė pasakojo, kad naujausias jos pomėgis – karoliukų vėrimas.

„Pasirodo, tai – užkrečiama, bet visai maloni liga, - šypsosi Laura. – Tiesiog sesuo kažkada paprašė padėlioti karolius pagal savo skonį, sako, jog manieji – visai kitokie... Va taip, pamažu ir įsivėliau į karolių pasaulį“.

Pašnekovė papuošalus sau renkasi tam tikrais etapais. Šiuo metu jai norisi spalvotų apyrankių, ilgų karolių, didelių auskarų.

„Net neįvardinčiau, kokie mano papuošalai. Tiesiog dedi akmenis ir sukuri papuošalą, kuris tau patinka. Nedarau tokių, kurių pati neužsidėčiau“, - pridūrė ji.

Nuotraukose - L. Imbrasienės papuošalai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją