„Auksinėje savaitės blykstėje“ pasirodė ir skandalingiausios istorijos herojė – Nijolė Pareigytė. Modesto Vaišnoro išjuokta mergina sielojosi labiausiai išgyvenanti dėl tėvų ir artimųjų. Viešai pažeminta atlikėja pasakojo, kaip sužinojo apie parodiją, slidinėdama kalnuose su savo viršininku ir artimu draugu.

Laidoje dalyvavę garsūs vyrai – Rokas Žilinskas, Algis Ramanauskas ir Artūras Orlauskas negailėjo patarimų, kaip elgtis merginai, kai pradedantys humoristai savo bandymais užgauna ir įžeidžia.

Mergina nesutiko su Roko Žilinsko siūlymu nekreipti į nevykusius juokelius dėmesio, kad neišprovokuotų tolesnių patyčių. Ji pasiryžusi kovoti iki galo, kreiptis į teismą ir gauti iš skriaudėjo piniginę kompensaciją.

Algis Ramanauskas, paklaustas, ką daryti Nijolei Pareigytei, užjautė merginą ir negailėjo aštrių žodžių ją pašiepusiam jaunuoliui. Tačiau pačiai Neli taip pat kliuvo. Algis siūlė merginoms pasikeisti grupės pavadinimą, jei nori, kad iš jų niekas nesityčiotų. Nors atlikėja bandė išsisukti, kad tie skaičiai nieko nereiškia, Algis nepasidavė ir pareiškė, kad apie jų atliekamą muziką apskritai nėra ką kalbėti, o „kai kuriuos popmuzikos atlikėjus šaudyti reikia“.

Rokas Žilinskas pirmąsyk „Auksinės savaitės blykstės“ studijoje išvydo įrašą, kuriame yra parodijuojamas. Visų nuostabai Seimo narys ne tik neužpyko, bet smagiai juokėsi iš savęs ir tvirtino jokio pykčio nejaučiantis jį parodijavusiam vaikinui. Atvirkščiai. Pažvelgęs į kamerą, Rokas Žilinskas ištarė: „Justai, aš tave myliu“.

Buvęs žinių vedėjas prisipažino mėgstantis iš savęs pasijuokti ir nebijo to daryti, jei kiti bando pašiepti jį. Parlamentaras teigė esąs net dėkingas tokiems jaunuoliams, nes jie garsina jį, didina jo populiarumą.

„Auksinė savaitės blykstė“ – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją