Kino studija bylą kanadiečių komikui iškėlė antradienį teigdama, kad aktorius pažeidė kontraktą, pagal kurį buvo įsipareigojęs filmuotis juostoje, pagrįstoje istorija apie vokiečių pokalbių šou laidos vedėją, kurį vaidinti turėjo būtent Myersas.

“Universal” sutiko Myersui sumokėti 20 milijonų dolerių už vaidmenį filme “Dieter”, tačiau neseniai nurodė dar vieną papildomą sąlygą - aktorius turi atsiriboti nuo visų kitų kontraktų tol, kol šis filmas bus baigtas.

Myersas, prisipažinęs esąs šokiruotas tokių kompanijos veiksmų, teigė norįs, kad filmo kūrimas būtų šiek tiek atidėtas, nes scenarijus dar nėra tinkamai paruoštas.

“Būdamas blaivios sąmonės aš negaliu priimti 20 milijonų dolerių ir išduoti visus filmų gerbėjus, kurie mokėtų sunkiai uždirbtus pinigus tam, kad pamatytų mano darbą filme su netikusiu scenarijumi,” pranešė Myersas oficialiame pranešime.

“Universal” atstovų teigimu, kovo mėnesį Myersas buvo tvirtai pažadėjęs filmuotis juostoje, tačiau gegužės 30-ąją jis staiga persigalvojo.

Aktoriaus kontrakte su kino studija buvo numatyta, kad Myersui atiteks 12.5% nuo filmo pelno bei garantuotas minimumas – 20 milijonų dolerių.

Ankstesnieji aktoriaus filmai jam atnešė stulbinančią pasaulinę šlovę. Du filmai apie Britų superagentą – “Austin Powers: International man of Mistery” bei “Austin Powers: The Spy Who Shagged Me” – buvo labai populiarūs ir pelningi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją