Šventės organizatorių teigimu, už visą ištaigintą vakarėlį sumokėjo ne kas kitas, o pats Mantas. Vakaro svečius stilistas vaišino šampanu, japoniškais užkandžiais bei gausybe šviežutėlių braškių.

Pats stilistas renginyje pasirodė kiek pavėlavęs, privažiavęs prie pat restorano durų iš prabangaus automobilio jis išlipo už parankės vedinas Mis Lietuva Gabriele Martirosianaite. Mergina vilkėjo įspūdingą juodą blizgią vakarinę suknelę.

Tarp iškilių vakaro svečių toli gražu nekasdieniais drabužiais pasipuošę dalyvavo Ramunė Piekautaitė su širdies draugu Kęstučiu Verslovu, Agnė Jagelavičiūtė, politikai Viktoras Uspaskichas ir Loreta Graužinienė, Inga Bytautė, verslininkas Edmundas Štengeris-Mundis su žmona, Sabina Repčenkienė su dukra Ramune, Asta Valentaitė-Pinkevičienė, Jogaila Morkūnas ir daugelis kitų.

Prieš prapjaunant specialiai Mantui keptą dešimties kilogramų šokoladinį tortą, jubiliatas svečiams pristatė vakaro “vinį” – pasaulinio garso balerinos Nelės Beliakaitės atliekamą partiją “Mirštančioji gulbė”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją