Kaip DELFI sakė antstolio atstovė Viktorija Vėliuvienė, 70 tūkst. Lt skolos iš buvusio krepšininko negalintis atgauti verslininkas Deivydas Jacka sutiko perimti iš varžytinių taip ir neparduotą automobilį.

Šį sprendimą dar turi patvirtinti teismas. Verslininkui G. Einikis liko skolingas po to, kai iš jo paėmė ir negrąžino rankpinigių, tačiau taip ir nepardavė namo.   Jos teigimu, verslininkas į antstolio sąskaitą pervedė porą tūkstančių litų, kurie bus grąžinti kaip dalis skolos kitiems buvusio krepšininko išieškotojams.    DELFI primena, kad 4550 Lt baudą iš G. Einikio bando išsieškoti ir Klaipėdos policijos Eismo priežiūros tarnyba.   DELFI jau rašė, kad surengus ir antrąsias automobilio pardavimo varžytines niekas nepanoro jo pirkti.

Tąkart apgadintą automobilį tikėtasi parduoti už 36 tūkst. Lt.

DELFI primena, kad 2007 m. teismas uždraudė buvusiam krepšininkui ketverius metus sėsti prie vairo. Vairuotojo pažymėjimas G. Einikiui atimtas už tai, kad 2006 m. pabaigoje Klaipėdoje Tilžės gatvėje, prie Jakų žiedo, jo vairuojamas visureigis išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir trenkėsi į automobilį BMW, kurį vairavo 20-metis Klaipėdos rajono gyventojas. G. Einikis iš įvykio vietos pasišalino. Paliktame automobilyje buvo rasta narkotinių medžiagų. Vėliau tyrimai patvirtino, kad buvęs krepšininkas vartojo kokainą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją