Tačiau D.Kazragytė padarė stulbinamą išvadą: onkologinę diagnozę išgirdo ne tik ji, bet ir dauguma žmonių, susijusių su spektakliu "Gyvenimo geismas" apie vėžiu sergančias moteris.

"Pirmiausia vėžys pakirto pjesės autorių Juozą Montvilą, – pradėjo vardyti D.Kazragytė. – Paskui – aktorius Antaną Barčą, Danutę Strakšytę, spektaklyje skambėjusios dainos „Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj“ autorių Vytautą Kernagį. Onkologinė liga lengvai kepštelėjo ir mane, palietė spektaklio režisierę Nerį Karpuškaitę."

Mirė ir abu aktoriai, "Didžiajame geisme" vaidinę gydytojus – Algimantas Masiulis ir Viktoras Šinkariukas, tik jis – ne nuo vėžio.

Tačiau D.Kazragytė nekaltina ir nemistifikuoja spektaklio. Ji sako, kad tiesiog tokia buvo spektaklyje dalyvavusių žmonių lemtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją