30-metė N. Campbell, regis, paspaudė durų skambutį, bet jos niekas neįleido ir į parduotuvę ji pateko tik atėjus kitam klientui.

"Mes atsiprašėme, bet ji nesiliovė priekaištavusi ir bandė išpūsti problemą", - bulvariniam laikraščiui "The Mirror" sakė parduotuvės savininkų italų sūnus Rocky Mazilli (Rokis Madzilis). Tada jo sesuo esą paprašė N. Campbell išeiti ir paskambino į manekenės agentūrą pranešti, kad jos narystė panaikinama.

N. Campbell, kuri užaugo pietų Londone, yra garsi tiek ilgomis kojomis, puikia išvaizda ir manekenės sėkme, tiek nekantriu būdu. Praėjusiais metais ji prisipažino kalta užpuolusi buvusią padėjėją.

N. Campbell nėra pirmoji įžymybė, turinti nemalonumų dėl "Voyage" išskirtinės narystės politikos. Anksčiau į parduotuvę nebuvo įleistos Madonna (Madona) bei Julia Roberts (Džulija Roberts), kurių irgi nepažino darbuotojai.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją