Tačiau vaiko motinai bus sudarytos sąlygos vaiką lankyti ne tik pas atlikėją, bet ir išsivežti į savo namus.

Trečiadienio popietę į Vilniaus miesto pirmajame apylinkės teisme vykusį posėdį neatvyko nei E. Dragūnas, nei S. Vaitulevičiūtė – jų interesams atstovavo advokatės. Jos jau iš anksto buvo suderinusios taikos sutarties tekstą, todėl bylą nagrinėjusiam teisėjui Edvardui Zalubai beliko dokumentą patvirtinti.

Sutarties sąlygos yra konfidencialios, tačiau S. Vaitulevičiūtei dainininkas įsipareigojo leisti susitikti su sūnumi. Greičiausiai sūnaus išlaikymui motina taip pat neturės skirti išlaikymo – mokėti alimentų. Susitarimui neprieštaravo ir vaiko teisių gynėjai.

„Manau, kad visuomet susitarimas yra geriau negu ginčas“, - po teismo posėdžio sakė S. Vaitulevičiūtei atstovavusi Regina Laurinavičienė. „Ir bus užtikrinti geriausi vaiko interesai“, - jai pridūrė E. Dragūno advokatė Renata Narbutienė. Pasak jos, nė vienas teisminis procesas nėra lengvas, ypatingai kai tai susiję su nepilnamečiais vaikais - šiose bylose visada yra daug emocijų ir įtampos.

Pasak advokačių, bylai neturėjo įtakos tai, kad E. Dragūnas buvo sulaikytas neblaivus prie vairo. Už tai jam skirta 3 tūkstančių litų bauda bei dviems su puse metų uždrausta vairuoti automobilį.

Susitarti taikiai E. Dragūną ir S. Vaitulevičiūtę įkalbėjo advokatės po dar daugiau kaip prieš mėnesį vykusio posėdžio. Jame buvusi pora net susikivirčijo. „Aš vaiko neatiduosiu, būdamas su Simona jis yra pavojuje, - teisme aiškino E. Dragūnas. – Jo niekada nepalieku, kur bevažiuočiau, jį visąlaik kartu pasiimu. Man jau gana, jis pas motiną namuose jau kartą iškrito iš trečio aukšto, ko dar reikia laukti?".

„Aš dėl vaiko esu daug padariusi ir jo nepaliksiu su kita moterimi, - aiškino S. Vaitulevičiūtė. – Man reikalingas vaikas, aš be jo negaliu, jis man net neleidžia su sūnumi pasimatyti. Pažadu, padarysiu viską, kad jis būtų su manimi".

Iki trečiadienį paskelbtos teismo nutarties laikinoji vaiko gyvenamoji vieta buvo nustatyta E. Dragūno namuose.

DELFI primena, kad dainininkas jau ne pirmą kartą siekė sūnaus globos – dar praėjusią vasarą jis teismui buvo įteikęs prašymą patvirtinti taikos sutartį su S. Vaitulevičiūte, kuria ji esą sutinka, jog sūnaus globėju taptų E. Dragūnas. Tačiau paskutinę minutę motina persigalvojo ir teismui įteikė pareiškimą, kad su pateikta taikos sutartimi ji nesutinka.

Į savo namus sūnų E. Dragūnas parsivežė iš karto po to, kai berniukas motinos namuose iškrito iš trečiojo aukšto. Laimei, tąkart vaikas nukentėjo nesmarkiai - jam dviejose vietose lūžo ranka.

Užpraėjusių metų rudenį Simona V. kreipėsi į teismą ir paprašė E. Dragūną pripažinti vaiko tėvu. Skandalingasis muzikantas tėvystės nepripažino, todėl teismas paskyrė DNR ekspertizę. Ji patvirtino, kad gimusio berniuko tėvas yra E. Dragūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)