Kiek anksčiau pašnekovas siūlė: „Sasha Son pasivadina savo tikruoju vardu (Dima Šavrov), pasiima į pagalbą Ruslaną Kirilkiną. Jie sudainuoja duetą rusų kalba ir dainos pabaigoje aistringai pasibučiuoja. Jiems charizmos užtenka, todėl jokių šokėjų net nereikia. Pigu, nuoširdu, drąsu ir miela. Visus interviu duoda rusų kalba ir visiems aiškina, kaip jie ilgėjosi Rusijos, nes čia yra tikrosios jų šaknys. Jie nebūtinai taip galvoja, bet sakyti privalo“.

R.Kirilkiną iš plano išbraukia

Iš pradžių siūlęs Sashai Son sudainuoti duetu su Ruslanu Kirilkinu ir pabaigoje netgi pasibučiuoti, dabar T. Sinickis - jau kitos nuomonės.

„Aš manau, kad jam puikiai seksis ir be Ruslano. Tegul Ruslanas dainuoja su ta Skaiva, su tuo Mariumi (Adžgausku - aut.past.), tegul „užsiknisa“ toje Lietuvoje, - karščiavosi T. Sinickis. - Nereikia bučiuotis su jokiais Ruslanais, tegul jie lieka Lietuvoje ir žaidžia namus, o Dima tegul važiuoja ir parveža karūną!“.

Akcentas - rusų kalba

Šį kartą „Dainų dainos“ nugalėtojui T. Sinickis jau siūlo ne tik dainuoti gimtąja savo kalba, bet ir kalbėti: „Būtų fantastiška, kad jis šnekėtų rusiškai kiekvienoje spaudos konferencijoje. Nesvarbu net jeigu gauna anglišką klausimą ir puikiai gali angliškai atsakyti, jis turi pabrėžti, kad moka rusiškai ir yra lietuvis, nėra stuobrys kažkoks, nejaučia agresijos ir tyčia nesiruošia nešnekėti su rusų žurnalistais rusiškai“.

T. Sinickis siūlo į kelionę vežtis vertėjus, kurie išverstų jo atsakymus iš rusų kalbos. „Tai bus labai subtilus skandalas. Po to ima ir puikiai sudainuoja angliškai, o priedainį – rusiškai. Būtinai, būtinai, čia gi fantastiška proga!“, - Sashos galimybe nustebinti Europą džiaugėsi jis.

„Put in“ - vibratoriui, o ne dainai

T. Sinickis įsitikinęs, kad svarbiausia nepersistengti ir kaip vieną iš blogų pavyzdžių įvardino Gruzijos atstovų „Eurovizijoje“ dainą „We Don’t Wanna Put In“, kurioje pašiepiamas Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

„Labai lėkšta ir kvaila. Galvoju, kad tai visiškai nesuveiks. Aš netgi neįsivaizduoju, ką galima paskatinti balsuoti, „suvarius“ Putiną. Ir taip visiems aišku, kad mums jis nepatinka. Aš kažkada vibratorių norėjau pavadinti „Put in“, - savo poziciją dėstė pašnekovas.

„Aš noriu, kad Dima „pavarytų“ geriau už „LT United“, be jokių pretenzijų. Gruzinai tai tikrai kaip „LT United“, tik dar pridėkim Gruziją“, - aiškino jis.

Pasaulis išsigelbės pats

Pašnekovas nemano, kad lietuvio pasirodymui reikia kažkokio „baleto“: „Ta skrybėlė, kurią jis nešioja – pakankamai stiprus akcentas, nieko daugiau nereikia“.

„Aišku, jam ten bandys „prikabinti“ ką nors galiausiai, bet tikiuosi, kad nebus jokių politinių nesąmonių ir pastangų pabrėžti, kad mes esame kultūros sostinė, kad atvažiavome į Rusiją ir dabar pasakosime, ką ilgai laikėme širdyje tuos penkiasdešimt metų, kol jūs buvote mus okupavę. Tai būtų visiška nesąmonė“, - kalbėjo jis.

Pasak pašnekovo, Gruzijai, norinčiai kažką parodyti, iš viso nereikėjo važiuoti į konkursą: „Jeigu mes norime kažką parodyti, nereikia važiuoti. Čia visi aiškina, kad Rusija nėra Europa, o mes jau esame, tai boikotuokite, nevažiuokite“.

„Svarbiausia nepersistengti, - dar pakartojo jis. - Galima labai sužaisti, jeigu bus žinutė, kad yra lietuvis, kuris šneka angliškai, nes gyveno ten dvidešimt metų, o čia „išsip***nėja“ ir rusiškai su visais šneka, tai visi lauks, ką jis iškrės per pasirodymą. Jeigu dar tada uždainuos rusiškai, tai..“.

„Nereikia gelbėti pasaulio, pasaulis pats išsigelbės“, - įsitikinęs T. Sinickis.

Tvarkinga asmenybė

Tomas palinkėjo Dimai visokeriopos sėkmės, nors ir prisipažino, kad nebūtinai jam priimtina tokia muzika, kokią atlieka Sasha Son, tačiau jis gerbia atlikėją.

„Aš jo asmeniškai nepažįstu, bet jis palieka labai gerą įspūdį, - kalbėjo pašnekovas. - Jo asmenybė labai tvarkinga, nesvarbu, ką žmonės bešnekėtų, Dima yra labai nuoširdus bičas ir bent jau nevaidina kaip visokios „šeškės“ ir „yvos“. Vieną dainą padainuosiu, kokie faini visi berniukai, o po to Deivydui Zvonkui pažiūrėsiu į akis ir apie meilę uždainuosiu. Nu kas čia per ch***ia, atsiprašau? Bent jau jis taip nedaro“.

Kopijos planas labiau tiktų pačiam T.Sinickiui

Pasvarstėme, ar dar yra galimybių Sashai Son įgyvendinti pirmąjį planą, jeigu antrasis ne labai tiktų? Tąkart T. Sinickis siūlė: „Smulkaus sudėjimo vaikinas baltais marškinukais dainuoja dainą ir juda kaip Dima Bilan. Praeitų metų pavasarį geriausi pretendentai buvo Dūmas arba Grūdas. Aplink dainininką šoka lietuvių liaudies rūbais pasipuošęs birbynininkas. Judesių maniera turėtų būti panaši į Dimos ir jo smuikininko. Aplink juos abu su riedučiais važinėja Dainius Zubrus, bet geriau – Darius Kasparaitis. Kūriniui pasiekus kulminaciją, Dainius Zubrus (o geriau – Darius Kasparaitis) atlieka jėgos veiksmus ir „iškerta“ tiek lietuvišką Dimą Bilaną, tiek birbynininką“.

„Nemanau, kad Dima pajėgus tą atlikti. Jeigu važiuočiau aš, tikrai pabūčiau Dima Bilanu, netgi numesčiau dvidešimt kilogramų ir pakeisčiau plaukų spalvą, bet manau, kad taip nebus“, - nusišypsojo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją