Gurkšnojame žalią arbatą ir šnekučiuojamės apie „Dainų dainos“ konkursą. Nedrąsu kol kas Sashai Son nei spėlioti, nei per daug apie tai kalbėti, tačiau labiausiai jis tikisi nelikti trečioje vietoje. Būtent trečias jis liko LNK projekte „Muzikos akademija“, pernai įvykusiame atrankiniame „Eurovizijos“ konkurse jam taip pat nepavyko nurungti kitų dviejų atlikėjų.

Prieš darbingą dieną mūsų herojus pakviečia prie „Muzikos akademijoje“ laimėto fortepijono, kuris apsigyveno „Šampano bare“. „Reikia „prasidainuoti“, - šypsosi jis.

Netrukus susiplanuojame dienos darbus, pirmasis iš jų veda pas siuvėją, kur bus matuojamas „Dainų dainos“ pasirodymo kostiumas, vėliau – į Marijo Basanovo studiją, kur pirmą kartą išgirstame dainos „Pasiklydęs žmogus“ anglišką versiją „Love“.

Kad energijos nepritrūktų, Sasha Son skuba į sporto klubą pamankštinti raumenis.

Prieš porą metų iš Didžiosios Britanijos į Lietuvą sugrįžęs atlikėjas šiuo metu gyvena savo mamos namuose Žirmūnuose. Anot jo, praleidęs paauglystę be šeimos, šiuo metu džiaugiasi buvimu kartu.

Tiesa, yra vienas minusas - automobilio nevairuojančiam atlikėjui tenka naudotis viešuoju transportu arba vaikščioti pėsčiomis.

Sėdame ir mes kartu į autobusą ir vykstame į „Tabami goes Geroge Michael“ repeticijas.

Nors visą dieną skubame iš vieno taško į kitą, po dienos jaučiamės prisiklausę geros muzikos, pasisėme geros energijos ir pasportavę...

Diena su Sasha Son - videoreportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją