„Ji turi savo stilių, to nepaneigsi, tačiau jis yra nusibodęs, per daug lėliškas ir pigus. Ji juk graži, liekna, savimi pasitikinti moteris, jai derėtų keisti pažiūrį į drabužius ir praplėsti akiratį. I.Starošaitei patarčiau tobulinti sceninį įvaizdį. Ji kiek neskoningai demonstruoja savo iškilumus, rengiasi iššaukiančiai. Irenai tiesiog trūksta subtilumo“, - sakė stilistas.

„Sudaryti nestilingiausiųjų sąrašą buvo išties nelengva. Labai nesinorėjo įžeisti ponių. Aš tik noriu atkreipti jų dėmesį į tam tikrus stiliaus niuansus ir patarti, kaip atrodyti geriau. Taigi, nestilingiausiųjų penketukas: dainininkė Irena Starošaitė, advokatė Svetlana Pronina, atlikėja Mia, nušalintojo prezidento Rolando Pakso duktė Inga Paksaitė – Stumbrienė ir dainavimo pedagogė Daina Bilevičiūtė“, - toliau dėstė Mantas.

Nestilingiausios Lietuvos moterys pagal M.Petruškevičių:

Į stilingiausiųjų penketuką pateko viešbučio „Stikliai“ bendrasavininkė Ana Ciupij, režisierė Dalia Ibelhauptaitė, dainininkė Alina Orlova, bendrovės „Fashion Gates“ valdybos pirmininkė Asta Valentaitė bei verslininkė Daina Bosas.

M.Petruškevičius pabrėžė, jog stilius nėra vien tik apranga, tai ir gyvenimo būdas, etiketas, charizma: „Rinkdamas stilingiausias ponias atsižvelgiau į visą asmenybės spalvų paletę, stengiausi įvertinti veiklumą, kūrybingumą, bendravimo manieras ir, žinoma, aprangos stilių. Mano sąraše nerasite nė vienos dizainerės, kadangi drabužius kuriantys žmonės savaime yra stilingi. Būtų nesąžininga įtraukti ir juos, kadangi sąrašas tuomet būtų labai vienpusiškas. Stengiausi ieškoti stilingos įvairovės“.

Stilingiausiųjų penketukui Mantas negailėjo pagyrų: „D.Ibelhauptaitė yra beprotiškai stilinga savo gyvenimo būdu. Ji kūrybinga, intelektuali, meniška asmenybė. D.Bosas yra vaikų mama, tačiau visuomet stengiasi atrodyti gerai. Ją galima būtų priskirti prie geriausiai besirengiančių moterų Lietuvoje. A.Orlova yra visiškas neformatas. Ji nelaksto po įvairiausius vakarėlius. Jos įvaizdis iki galo dar nesuformuotas, tačiau jau dabar ji yra labai įdomi savo kitoniškumu. Jos dainos, muzika ir gyvenimo būdas yra iš esmės stilingi. Ji nesureikšmina mados tendencijų, tačiau išlieka stilinga. A.Valentaitė stilingiausiųjų sąraše galės būti ir po penkių, ir po dešimties metų, kadangi ji nepaprastai glaudžiai susijusi su mada. Ji yra tiesiog madinga. A.Ciupij yra išskirtinio stiliaus moteris. Ji yra prancūziškai šarminga, kultūringa, nenuspėjama ir išieškota moteris. Iš kitų moterų ji išsiskiria savo gyvenimo būdu, savęs pateikimu, sugebėjimu kas kartą atrodyti vis kitaip, tačiau išlikti nepaprastai stilingai“.

Stilingiausios:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją