„Galiu pasakyti tik tiek, kad nusifilmavau bandomojoje serijoje, tačiau niekas dar nežino, ar serialas tikrai bus kuriamas. Neaišku ir tai, ar bus patvirtinta mano kandidatūra. Viskas kol kas yra tik svarstymų lygmenyje“, - tikino Asta.

Pasak moters, galimybė vaidinti seriale ją labai sudomino: „Man tikrai patiko, buvo labai įdomu. Jei visa ši veikla tęsis ir toliau – valio. Tai būtų visiškai nauja patirtis, o tai visuomet vilioja. Mane domina ir kitos sritys, ne vien tik dainavimas“.

Paklausta, kaip jautėsi prieš kameras, A.Pilypaitė pasakojo turėjusi puikią porininkę, kuri padėjo nuslėpti jaudulį: „Aišku jaudulys yra, būtų nenormalu, jei jo nebūtų. Pats pirmasis „durų atidarymas“ buvo sunkiausias, tačiau įsibėgėjus viskas palengvėjo. Turėjau labai gerą partnerę, profesionalią aktorę, ji vaidino mano geriausią draugę ir labai man padėjo. Negalėčiau pasakyti, kad vaidindama jaučiuosi kaip žuvis vandenyje. Jei serialas bus patvirtintas, o drauge pasitvirtins ir mano kandidatūra, džiaugsiuosi, bet tai tikrai nebus labai lengva. Reikės įdėti labai daug pastangų, išmokti atsipalaiduoti, nebematyti kamerų. Tikrai neatmetu galimybės vaidybos mokintis pas profesionalus. Tai, ką darau, mėgstu daryti gerai. Žinoma, galima apsieiti ir be profesionalių pamokų, tačiau su jomis būtų žymiai lengviau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją