Vienam pasirodymui į viešnagę Lietuvoje atvykę Maskvos Didžiojo teatro žvaigždės parodė ypatingą baleto programą iš garsiausių teatro pastatymų, kuriuose šoko garsūs Rusijos šokėjai Ilzė Liepa, Svetlana Zacharova, Nikolajus Ciskaridze bei kiti.

Vakarą vedė Dalius Mertinas ir lietuvių aktorė Agnė Ditkovskytė, prisipažinusi, kad labai jaudinasi. Galbūt tas jaudulys jai visą vakarą ir trukdė regzti mintis, todėl teko šiltus palinkėjimus skaityti iš popieriaus lapų.

Šiemet svečiai buvo vaišinami vakariene su Viduržemio jūros kraštų bei moderniosios virtuvės patiekalais, kurią ruošė Vilniaus restoranų „Le Provence“ ir „Domm“ virtuvės šefai, o desertus kūrė konditerijos maestro iš Prancūzijos Mathieu Philippe. Svečių akivaizdoje iš saldžios tįstančios masės buvo kuriamos gulbės, gėlės ir kiti maži valgomi meno kūriniai.

Po spektaklio svečiai buvo pakviesti į „Vilniaus vartuose“ įsikūrusį naktinį klubą „Pacha“. Lygiai vidurnaktį čia jų laukė Italijoje sukurta vardinė V. Romanovo 2009-2010 m. rudens-žiemos kolekcija vyrams ir moterims „RRevolution“.

Nors pavadinimas nuskambėjo itin provokuojančiai, juos dėvintys modeliai nublanko prieš itin išsipuošusius vakaro svečius.

Anot vakaro rengėjų, tai bus pirmasis šios kolekcijos pristatymas Europoje. Įdomu, kaip kolekciją užsienio spaudoje pristatys dėl jos į Vilnių atvykę mados redaktoriai iš Milano madų žurnalų, tarp kurių „Vogue Italia“, „Fasion Magazine“, „World Fashion Channel“.

Buvo akivaizdu, kad kaip ir daugeliui svečių, didžiausią įspūdį italų žurnalistams padarė ant podiumo elektriniu smuiku užgrojusi jauna, šviesiaplaukė moteris, vilkinti trumpą, auksu blizgančią suknelę.

Ši – jau antroji V. Romanovo kolekcija. Milane „RRevolution“ bus pristatyta tik vasarį.

Šiek tiek po vidurnakčio Senųjų Naujųjų metų linksmybes pratęsė Latvijos grupė „Brainstorm“, pasirodymui pasirinkusi pačius žymiausius savo hitus, taip pat, taikydamiesi prie svečių, perdainuotus garsius rusiškus kitų atlikėjų kūrinius.

Iškart po garsių publikos plojimų prie diskžokėjaus pulto stojo Rimas Šapauskas.

Renginio svečiai taip pat buvo kviečiami paremti jaunuosius talentus ir prisidėti prie Mstislavo Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondo „Pagalba Lietuvos vaikams“, kurio veikloje V. Romanovas dalyvauja šešerius metus.

Tarp svečių sklido kalbos, kad šis vakaras V. Romanovui kainavo apie 3 mln. litų.

Baleto akimirkos:

V. Romanovo vakaro svečiai:

Vakarėlio ir kolekcijos pristatymo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją