K. Agilera, atvykusi į "Versace" 2003-2004 metų rudens-žiemos kolekcijos pristatymą, pareiškė esanti labai sužavėta ir laukianti, kol jai atsivers naujas madų pasaulis.

Savo karjerą K. Agilera pradėjo JAV televizijos laidoje "Mickey Mouse Club", o paskutiniame savo dainos "Dirrty" vaizdo klipe voliojosi po purvą su kelnaitėmis ir liemenėle. 1999 metais įsiveržusi į popmuzikos pasaulį su daina "Genie in a Bottle", mergina pardavė 10 milijonų albumų egzempliorių ir su savo kūriniais ne kartą iškilo į populiariausių dainų viršūnes. Tiesa, populiariuose žurnaluose ji nuolat atsidurdavo blogiausiai besirengiančių garsenybių sąrašuose.

Italų dizainerė Donatella Versace (Donatela Versačė) sakė, kad reklaminė kampanija dar nėra visiškai parengta, tačiau užsiminė, kad naujuosius drabužius įkvėpė K. Agileros dainininkės ir šokėjos sėkmė. Tą patį D. Versačė (Donatella Versace) kalbėjo ir apie K. Agileros varžovę blondinę Britnę Spyrs, kuri buvo garbės viešnia pristatant pavasario-vasaros kolekciją.

K. Agilera ne tik užėmė B. Spyrs vietą pirmojoje eilėje per "Versace" mados pristatymus, bet ir susidėjo su jos buvusiu draugu Justinu Timberlake (Džastinu Timberleiku), su kuriuo jie kartu išsirengė į vasaros koncertinį turnė.

K. Agilera taip pat sakė, kad ji ir Dž. Timberleikas ateityje gal net glaudžiau bendradarbiaus kurdami muziką.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją