Trečioje vietoje liko „Be Tabu“ 10 metų jubiliejaus fiesta.

Mažiausiai simpatijų šiuose „POP TOP“ rinkimuose susilaukė dainininkės ir buvusios „Kelias į žvaigdes“ dalyvės Donatos Virbilaitės gimtadienis. Jis surinko 187 balsus.

Visi jau pasibaigusio balsavimo rezultatai:





PretendentasBalsai 
„Vakaro žinių“ kalendoriaus pristatymas1441 
Slaptas Algirdo Brazausko gimtadienis1064 
„Be Tabu“ 10 metų jubiliejus719 
Luko Pačkausko Kalėdinis vakarėlis382 
Astos Dambrauskienės ponių balius279 
Donatos Virbilaitės gimtadienis187 

Šį kartą „Kakadu” ir portalas DELFI siūlo išrinkti geriausią Lietuvos humoristą. Balsavimas tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje 21 val. per LNK, o vėliau ir DELFI.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

Arvydas Dapšys - garsus Lietuvos aktorius bei režisierius. Neseniai suvaidinęs draminiuose kino filmuose „Nereikalingi žmonės“, „AXX: Normali pora“, aktorius pradėjo vaidinti komedijose. Dabar jį galima išvysti kino filme „5 dienų avantiura“, o jau greitai ir LNK humoro laidoje „Laba diena“.





Rimas Šapauskas. Profesionalus aktorius, sugebantis suvaidinti visiškai skirtingus komiškus personažus. Rimas Šapauskas gali tapti ir Buduliu, kuris yra visiškas nepraustaburnis, žemo lygio tipas, ir gali tapti politikos apžvalgininku Mauzeriu. Tačiau gyvenime Rimas Šapauskas yra paprastas ir nuoširdus žmogus.




Raimondas Bingelis. Lietuvos humoro tėvas, anekdotų patriarchas, linksmų plaučių savininkas. Pastaruoju metu garsiojo anekdotų meistro nebesimato televizorių ekranuose. Užtat jo anekdotų kasdien į DELFI užsuka paklausyti dauguma portalo skaitytojų.






Mindaugas Stasiulis – Saulėns. Jis ne tik radijo bei televizijos laidų vedėjas, radijo stoties programų vadovas. Kalbama, kai Mindaugas sukūrė savo personažą Saulėną, nuo to laiko jo trokšta visi. Ir renginių organizatoriai, ir televizijos laidų prodiuseriai. Tai iš kur tas Saulėnas atsirado?





Laima Tamulytė – Mama Rock‘n‘Roll. Atsikračiusi pusės savo svorio, dainininkė Laima Tamulytė neprarado savo humoro jausmo. Moteris dabar intensyviai koncertuoja ir savo šmaikščiomis dainomis linksmina visą Lietuvą.






Raimondas Šilanskas. Anekdotų karaliumi tituluojamas Lietuvos humoristas niekada nestinga nei anekdotų, nei sveiko humoro jausmo. Anekdotų karalius jau kelis dešimtmečius „skaldo bajerius“. Kaip jam gimsta tie anekdotai?






$qid=162;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją