Paklausta, kaip vertina dukters sprendimą apsinuoginti, Jurga Anusauskienė tikino nieko blogo šioje situacijoje nematanti: „Žurnalas mums pasiūlė tokio tipo fotosesiją ir mes sutikome. Žinoma, ilgai derinome visus niuansus, todėl galutiniu rezultatu esame tikrai patenkintos. Visus sprendimus, kurie liečia Evelinos darbą ir kūrybą, mes priimame bendru nutarimu. Aš nesu diktatorius, kuris gali kažką uždrausti ar įsakyti. Tvarka tiesiog turi būti. Į seksualumą ir moteriškumą aš žiūriu teigiamai visomis prasmėmis. Man nepatinka vulgarumas ir pigumas, to mums tikrai pavyko išvengti. Paviešintose nuotraukose nematau nieko tokio, kas peržengtų ribą. Juk fotosesijos metu Evelina nebuvo visai plika, jos kūną dengė ne vien nuotraukose matomos plokštelės“.

Moteris tikino, jog viskas priklauso nuo pateikimo: „Kartais su ilga suknele gali atrodyti daug seksualiau nei visiškai nuoga. Kiekvienas moteriškumą supranta kitaip. Aš turiu labai aiškią savo poziciją, jai pritaria ir dukra, todėl nuotraukas galėčiau įvardinti subtiliomis bei estetiškomis, bet jokiu būdu ne vulgariomis. Viskas atrodo gražiai ir prabangiai. Tvarkingos šukuosenos, o ne susivėlę plaukai lyg kadrai būtų daryti po ilgos ir audringos nakties lovoje – viskas savo vietoje. Svarbiausia yra pats pateikimas. Aš iš karto pasakiau – jokių apatinukų, jokio sportinio stiliaus. Viskas turi būti subtilu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją