Tiesa, teismo nutarimą pareigūnai dar galės apskųsti Lietuvos vyriausiajam administraciniam teismui.

Vilniaus miesto 3-iojo policijos komisariato pareigūnai T. Krivicką nubaudė už viešosios rimties trikdymą, nes vieną gegužės naktį jo vadovaujamame klube Pylimo gatvėje „El Psycho“ buvo labai garsiai leidžiama muzika.

Su pažeidimu „Psichas“ nesutiko ir policijos nutarimą apskundė teismui. Atlikėjas nurodė, kad policija neįrodė pažeidimo, nes garso lygis nebuvo užfiksuotas triukšmo matavimo prietaisais.

Teismas pripažino, kad byloje pateikti prieštaringi liudytojų parodymai, be to, neapklausti visi kaimynai.

Tai jau antroji „Psicho“ pergalė prieš sostinės policiją. Pasak Vilniaus apygardos administracinio teismo atstovės Sigitos Jacinevičienės-Baltaduonės, prieš mėnesį teismas kitą T. Krivicko administracinio teisės pažeidimo bylą dėl viešosios rimties trikdymo tame pačiame bare grąžino nagrinėti iš naujo. Tąkart muzikantui buvo skirta 450 litų bauda.

Nutarimas buvo surašytas po gegužės 19-ąją įvykusio incidento, kai namo gyventojai ne kartą kvietė policijos pareigūnus, kurie „Psichą“ dėl daromo pažeidimo įspėjo, tačiau šis išvadų nepadarė.

„Kai antrą kartą atvykome į barą, muzika taip garsiai grojo, kad net girdėjosi mūsų tarnybiniame automobilyje“, - teisme yra pasakojęs vienas Patrulių rinktinės pareigūnas.

Šiuo metu T. Krivickas jau nedirba „El Psycho“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją