“Aš pusę metų atidirbau laidoje „Walkman Club”. Mūsų reitingai nebuvo labai prasti, bet jie galbūt kažkokių stebuklų tikėjosi. Baigėsi tai baigėsi, tačiau aš žiauriai norėčiau tokį darbą dirbti. Nebūtinai tai turėtų būti susiję su naktiniu gyvenimu, tiesiog – televiziniai reportažai, laidų vedimas. Man labai patinka kalbinti žmones. Tokio darbo metu susipažįsti su atlikėjais, jų veikla, žmonėmis, kurie ateina jų pasiklausyti. Norėčiau pastoviai dirbti kažką panašaus, tačiau dabar tai yra sunkiai įgyvendinama. Pats tikrai neisiu, nesisiūlysiu, į duris nesibelsiu. Tai turėtų būti abipusė diskusija. Aš turiu darbų, turiu savo veiklą, kuria esu patenkintas, tačiau, sulaukęs pasiūlymo iš televizijos, labai rimtai jį apsvarstyčiau“, - pasakojo vyras.

Penktadienį vykusiame „Nokia Trends Lab“ vakarėlyje Donatas vėl šmėžavo su mikrofonu ir operatoriumi. Pasidomėjome, ar tai naujo projekto pradžia, tačiau D.Baumila patikino, jog tai buvo vienkartinis darbelis skirtas specialiai tam renginiui.

„Nokia Trends Lab“ buvo vienkartinis darbas. Samas mane pasikvietė ir pasiūlė padirbėti su būtent šiam vakarėliui skirta laida. Po poros savaičių per TV6 bus rodomas savotiškas vakarėlio pristatymas”, - tikino atlikėjas.

„Minčių dirbti televizijoje aš tikrai neatsisakau, tik žinau vieną liūdną faktą – kol kas mūsų žmonėms nėra reikalinga laida apie šokių muziką. Ji tiesiog nebūtų žiūrima. Pagrindiniai tokio tipo laidų žiūrovai gyvena didmiesčiuose, o mes puikiai žinome, kad reitingai laikosi ant visai kitokių principų – tai yra kaimo ir nedidelių miestelių žmonių. Provincija formuoja pasiūlą”, - pokalbį užbaigė Donatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją