„Aš manau, kad šiuo metu jie yra pakankamai pigūs, nes jų niekas neperka. O žiūrint į ateitį, mano nuomone, butai turėtų brangti, nes stabilizuosis ekonomika, infliacija“, - pareiškė jis.

Iš meilės daug neužsidirbsi

Konferencijoje dalyvavusiems DELFI skaitytojams labiausiai rūpėjo atlikėjo piniginiai reikalai.

Pavyzdžiui, ar įmanoma pragyventi iš muzikos? „Tiesą sakant, nemanau. Muzika yra toks bangavimas, geri gali būti du mėnesiai, o keturi - prastesni. Todėl atsarginį planą turėti būtina. Man asmeniškai muzika yra meilė, o iš meilės tikrai daug neužsidirbsi“, - su šypsenėle atsakė atlikėjas.

Anot jo, nors šou verslas yra vienas pirmųjų, kuris pajaučia ekonominę krizę, jam tai nepasijuto. „Bet mano koncertinė veikla tęsiasi, koncertų pakankamai daug ir negaliu pasakyti, kad imu užmiršti, kas yra scena, - džiaugėsi jis. - Albumai visi trys yra tapę platininiais, tad nemanau kad žmonėms gaila pinigų nuoširdžiai muzikai“.

Tiesa, paklaustas, jeigu būtų galima išgyventi iš muzikos, ar jis mestų kita darbą, atsakė: „Be abejo, muzika yra nepastovus užsiėmimas. Populiarumas, balsas gali dingti. Jei spėji visur ir turi galimybę dirbti stabilesnį darbą, manau tuo reikia naudotis“.

Žada nuoširdumą ir paprastumą

A. Rimiškis tikisi, kad netrukus pasirodysiantis jo ketvirtasis albumas taip pat nebus paliestas ekonominės krizės ir jį klausytojai mielai pirks.

„Mano kelias" atsirado dėl to, kad aš einu savo muzikiniu keliu, nesustoju ir nežadu to daryti“, - albumo pavadinimą paaiškino jis.

Iš esmės ketvirtasis A. Rimiškio darbas nesikeis nuo kitų, tiesiog jame bus dar ir duetai su Žilvinu Žvaguliu, Romu Dambrausku ir grupe „Patruliai“.

„Išlikti išliksiu toks pat tikrai. Manau, kad su kiekvienu albumu tobulėju ir tai jau yra progresas. Tiesiog lieka tas pats nuoširdumas, stilistika ir paprastumas“, - pridūrė jis.

Provokuojantys klausimai:

DELFI konferencijos skaitytojai uždavė ir provokuojančių klausimų, siūlome keletą įdomiausių:

Kam tau koncertuose gitara?

O kaip sriubą valgyti be šaukšto (nusišypso)?

Kodėl nesibalotiravai į Seimą? Būtum gi papuolęs..

Nemanau, kad tam esu dar tinkamas. Savo ateities su Seimu kol kas nesieju, o kaip bus, pamatysime.

Kada ketini sukurti šeimą? Turi tokią gražią draugę, ko lauki?

Kai kursiu, Jūs sužinosite pirmieji (nusišypso).

Ką manai apie Zvonkės ir Mios konfliktą?

Manau, kad tai yra juokinga ir gilintis į tokius reklaminius triukus nesinori. Tiesiog sėkmės joms ir toliau tokiais būdais kopiant karjeros laiptais.

Ar nebuvo kilusi mintis bėgti iš Lietuvos, emigruoti?

Kadangi esu patriotas, tarnauju Tėvynei ir esu karys savanoris, tai neturėjau net minties išvykti ilgesniam laikui iš Lietuvos. Čia gimiau, čia ir mirsiu. Emigrantų nesmerkiu, kiekvienas ieško savo gyvenimo kelio, o maniškis yra Lietuvoje.

Andriau, kada padarysi gerą darbą Lietuvai ir nebedainuosi?

Darau daug gerų darbų, o kadangi muzika man nėra tik darbas, o ir meilė, toliau sėkmingai dainuosiu.

Ar darytumeis plastinę operaciją?

Ne, nemanau, kad turiu įgimtų defektų, kurie mane traumuotų. Jaučiuosi gerai toks, koks esu. Tokiu ir noriu būti. Nesu kategoriškai prieš, nes jei žmonės dėl to jaučiasi geriau, tai valio.

Andriau, ar tau patinka tavo paties muzika? Ar tiesiog kuri ją dėl pinigų?

Apie pinigus negalvoju, muzika, aišku, patinka, nes jei dainuočiau tai, kas man nepatinka, kam tada išvis dainuoti? Nervams gadinti yra ir kitokių būdų.

Ar vaikštai į soliarumą?

Teko būti, nes buvau priverstas. Tai buvo realybės šou metu, kai buvo aiškinama, kaip žmogus turi atrodyti scenoje. Dabar keliauju po šiltus kraštus, tad į soliariumus nebėra reikalo vaikščioti.

Ar galėtum apsinuoginti fofosesijai kokiam nors garsiam žurnalui?

Manau, kad ir taip esu labai matomas ir stebimas, bet nusirengti viešai tikrai niekas nepriverstų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją