„Yra keletas priežasčių: viena – žmonės įsibaiminę dėl sudėtingos ekonominės situacijos, kita – galbūt, tokiems kursams rinka per maža“, - svarstė akademijos direktorius.

Kursai „TV akademijoje“ kainuoja 3969 litus, vienoje grupėje buvo pageidaujama matyti penkiolika žmonių, tačiau jų tiek nesusirinko.

„Kursus galėjome padaryti, susirinko tiek žmonių, kad padengtų mūsų išlaidas, bet mums finansiškai neapsimokėjo. Jeigu tai yra verslas, lauksime geresnių laikų, - pasakojo A. Lelkaitis. - Vis tiek už kokybišką produktą reikia mokėti rinkos kainą. Kadangi ekonomika neramios būsenos ir labai veikia žmonių pasirinkimą, kur investuoti pinigus, žmonės tiesiog projektuoja savo ateities galimybes“.

Paklaustas, kokios jį aplanko nuotaikos, žvelgiant į ateitį, žurnalistas kalbėjo optimistiškai: „Bet kuriuo atveju tos žinios bus reikalingos, nes kursuose daug dėmesio skiriame socialinei psichologijai, darbui su kūnu, aktoriniam meistriškumui - dalykams, kurie amžinai bus reikalingi. Dėl to mažiausiai jaudinuosi. Žiūrėsim, kaip bus kitais metais, ar žmonės norės“.

A. Lelkaitis atviravo, kad dabar „TV akademijos“ veiklą orientuos labiau į įmones nei pavienius interesantus: „Jeigu dabar žmonės mano, kad reikia kitur investuoti, prašau, turime kuo užsiimti, palauksime geresnių laikų ir vėl organizuosime kursus“.

DELFI primena, kad „TV akademija“ siūlo tik žinias, o jau norintys tapti žvaigždėmis, turės pasistengti patys. „Mes niekada neveikėme kaip įdarbinimo agentūra, tai – tobulinimosi kursai. Iš jo tikėtis darbo..“, - pabrėžė A. Lelkaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją