„Aš jau senokai atsisakiau dalyvauti tokiuose renginiuose, reikia užleisti vietą jaunesniajai kartai. Kvietimų sulaukiu taip pat mažiau, nes visi žino, kad mane prikalbinti sunku. Paskutinį kartą ant podiumo stovėjau dar vasarą. O šį kartą tai buvo išskirtinis Juozo noras suburti kuo daugiau patyrusių manekenių. Norėjau pabūti svečiu, pasėdėti ir ramiai pažiūrėti kolekciją, bet nepavyko“, - juokėsi moteris.

Pasak jos, ypatingų reikalavimų dizaineriams, kokiais drabužiais ją rengti, moteris nepateikia: „Man svarbu, kad nebūtų visiška nesąmonė, o šiaip, ką uždeda, su tuo eini. Dažniausiai dizaineriai pataiko, jie jaučia kaip turi atrodyti žmogus. Nėra buvę taip, kad nenorėčiau išeiti ant podiumo dėl to, kad labai kraupiai atrodyčiau. Kai aprengia gražų drabužį, tuomet automatiškai jautiesi puikiai“.

Paklausta, ar manekenė veteranė reiškia tai, kad jaudulio žengiant podiumu nebėra, moteris patikino, jog jaudulys yra būtinas: „Jaudulys visuomet yra, bet viskas gerai. Kai reikia išeiti prieš žmones, jaudulys tiesiog privalo būti“.

Prisiminusi praėjusią savaitę vykusį Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymą, Laura juokėsi: „Juozas parinko labai įdomius batus, eiti su jais buvo labai sunku. Baisiausia buvo kur nors nudribti. Batų kulnai buvo tiesiog nerealiai aukšti, o ir pats podiumas – pats ilgiausias, kokiu tik man yra tekę eiti. Tikras maratonas. Gal dėl to Juozas ir rinkosi modelius veteranus“.

Moteris prisipažino jau kurį laiką nebenešiojanti aukštakulnių batų: „Aš pati neturiu nė vienų batų tokio aukštumo kulnais, kokius teko avėti kolekcijos pristatymo metu. Anksčiau, tiesa, turėjau daug aukštakulnių, bet dabar mieliau renkuosi lygiapadžius. Ne veltui Juozo parinkti batai vadinami batais žudikais. Tik atsistoji ir išlaužia kojas. Iš šono pasižiūrėti labai gražu, bet eiti – nepaprastai sudėtinga“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją