Anot aviakompanijos "Virgin Atlantic", mirusio grupės "Nirvana" dainininko Kurto Kobeino (Kurt Cobain) našlė buvo sulaikyta todėl, kad skrydžio iš Los Andželo į Londoną metu elgėsi triukšmingai ir užgauliojo lėktuvo įgulos narius. Per incidentą niekas nebuvo sužeistas.

Pati K. Lav (Cortney Love) sakė, jog įvykis buvo gerokai perdėtas, tačiau paleista prisipažino, kad iškeikė stiuardesę. Pasak dainininkės, daugiau nieko ir neįvyko. "Aš negražiai pavadinau ponią, vardu Meri (Mary). Ji neleido mano draugės į pirmąją klasę, todėl aš paklausiau: "Kodėl esi tokia kalė?", - pasakojo K. Lav (Courtney Love).

Paklausta, kaip jaučiasi dėl incidento, dainininkė atšovė: "O kaip jūs jaučiatės, kai jūsų mokesčių doleriai naudojami dėl to, kad aš pasakiau "Nebūk kalė"?. Policija sakė, kad lėktuve K. Lav (Courtney Love) ne tik keikėsi, bet ir atsisakė atsisėsti ir prisisegti saugos diržą, todėl lėktuvo kapitonas buvo priverstas prieš nusileidžiant pranešti policijai.

K. Lav (Courtney Love) neseniai tapo dar kelių incidentų kaltininke. Ji nuoga fotografavosi "Q Magazine" žurnalo kovo numeriui Londono viešbutyje, o praėjusią savaitę vidury nakties ėmė skambinėti madų dizaineriams, norėdama susirasti suknelę Eltono Džono (Elton John) koncertui. Dėl savo elgesio praeityje K. Lav (Courtney Love), kuri yra grupės "Hole" dainininkė, įgijo triukšmadarės reputaciją.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)