Į vieną iš sostinės vyninių sukvietusi artimiausius draugus bei buvusius kolegas, Agnė pasirūpino, kad žiniasklaidos atstovai į vidų nepatektų.

Į lauką išėjęs mandagus vyriškis patarė nė nebandyti prasmukti. Vakaro šeimininkė taip norėjo užtikrinti savo svečių komfortą.

Žurnalistų paprašyta, ji nepasididžiavo ir išėjo į lauką, pozavo fotografams ir mielai atsakė į kelis užduotus klausimus.

Moteris džiaugėsi gavusi gausybę gėlių, lietuvių dizainerių mados namų čekių, labai ypatingus kvepalus ir dar daug kitų malonių dovanų, tačiau dar kartą patikino šios savo sukakties visiškai nesureikšminanti.

Nešini puokštėmis gėlių Agnės sveikinti skubėjo tokie „grietinėlės“ atstovai kaip Kęstutis Verslovas, Marius Gelažnikas, Mantas Petruškevičius, Inga Bytautė, Jogaila Morkūnas, Nijolė Pareigytė, Gediminas Jaunius ir daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją