Kaip informavo 32 metų topmodelio agentūra, pirmojo gražuolės vaiko pavardė bus De Vie Dramondas (De Vere Drummond) - tai yra jos sutuoktinio tėvo, kurio tikrąją tapatybę jis sužinojo 2002 metų gegužę prieš pat vestuves, pavardė.

Vardas naujagimiui buvo parinktas pirmadienį. Antrasis vardas - Metju, buvo pasirinktas pagerbiant tėvą, o kodėl pirmuoju vardu buvo pasirinktas gana Kasperas, nėra tiksliai žinoma.

Tikrasis M. Vono tėvas, 58 metų Džordžas Albertas De Vie Dramondas (Albert Harley De Vere Drummond), yra velionės Didžiosios Britanijos karalienės motinos krikštasūnis. Jis, anot žiniasklaidos pranešimų, atsekė savo kilmę iki antrojo Oksfordo grafo Edvardo Harlio (Edward Harley). M. Vonas tikriausiai galės paveldėti grafo titulą ir perduoti jį savo sūnui - tada šis priklausytų Didžiosios Britanijos aristokratijai.

K. Šifer, parinkusi savo sūneliui neįprastą vardą, pasekė kitų garsenybių pavyzdžiu.

Anglijos futbolo rinktinės kapitonas Deividas Bekhemas ir jo žmona Viktorija savo sūnus pavadino Bruklinu ir Romeo, grupės "Oasis" dainininkas Lajemas Galageris savo atžalai davė Lenono vardą, pagerbdamas legendinį grupės "Beatles" narį Džoną Lenoną, supermodelis Sindi Krauford savo sūnų pavadino Presliu pagal dainininką Elvį Preslį, o Helena Kristensen pasirinko dar neįprastesnį - Minguso vardą, pagerbdama džiazo atlikėją Čarlį Mingusą.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją