Pirmą kartą visuomenei pristatę savo bendrą kūrinį, moterys liko truputėlį nepatenkintos: „Daina buvo labai nevykusiai įrašyta, garsas buvo labai prastas. Viskas buvo blogai suvesta, todėl pirmas blynas prisvilo. Mes net negalvojome, kad viskas bus taip blogai. Salė buvo labai didelė, todėl beveik nieko nesigirdėjo, mes pačios negirdėjome, kada įstoti“, - įspūdžiais dalinosi I.Budrienė.

„Kadangi garsas buvo labai prastas, manau, kad visas tas reikalas mums nelabai pavyko. Tai nebuvo kažkoks didysis pasirodymas, tiesiog gimtadienio šventės dalis. Buvo labai nesmagu: nieko nesigirdi, tik kažkoks tolimas šnypštimas, neaišku, kada įstoti, ar žiopčioti, ar ką daryti. Daina nepaprastai graži, labai prasmingi žodžiai, todėl labai gaila, kad nepavyko jos tinkamai pristatyti. Tai buvo skubotas gimtadienio variantas, todėl toks pusiau skustas, pusiau luptas. Daugiau tokių dalykų nebebus, daina jau tvarkoma ir greitai turėsime kokybišką jos versiją“, - pasakojo Inga.

Paklausta, ar Džordana nenusiminė dėl nepavykusio dainos pristatymo, moteris patikino, jog tiek ji, tiek Dž.Butkutė šio įvykio nesureikšmina: „Mes labai nesureikšminame šios nesėkmės, kiek ruošėmės, tiek ir pavyko. Reikėjo viską pasibandyti toje didelėje salėje, mikrofonus suderinti. Atvažiavome iš šventės, staigiai ant scenos ir tą dainą dainuoti“.

Spalio 1 – ąją gimusi I.Budrienė gimtadienio šventimą nukėlė į šeštadienį – sekančią dieną po Džordanos šventės, tačiau apie tai pasakoti moteris nepanoro: „Savo šventės detalių aš nenorėčiau pasakoti. Ir taip jau daug čia visko prirašyta. Norėčiau pasilikti savo gimtadienį sau“.

Inga prisiminė, jog anksčiau dažnai gimtadienius švęsdavo drauge su Džordana, tačiau šį kartą jos sukaktis neprilygo draugės jubiliejui: „Anksčiau mes visuomet savo gimtadienius švęsdavome drauge. Dabar taip gavosi, kad jos jubiliejus, o maniškis eilinis, tai ir nesinorėjo savęs į tą šventę kišti. Tai buvo Džordanos šventė. Aš savo 34 – ojo gimtadienio labai nesureikšminu. Susirinko draugai, pasveikino ir tiek. Buvo graži mano asmeninė šventė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją