Pasak atlikėjo pranešimo, tinklalapio „Foto“ ir „Video“ skyreliuose Linas demonstruoja ne tik profesionalius vaizdo klipus ar fotosesijų nuotraukas, bet ir medžiagą iš asmeninio gyvenimo, kelionių.

„Dizaineris Ignas Maldžiūnas man pasiūlė visą internetinę svetainę daryti ant Elvey Presley plokštelės nutrinto viršelio, ir pamatęs pirminius eskizus, pasakiau jam – „tu genijus“. Be to, vinilinės plokštelės tema mano gyvenime labai atgijo, planuoju iš tėvų sandėliuko išsitraukti visas vaikystėje klausytas plokšteles ir prisiminti senus gerus laikus, kai žmonės muziką kūrė iš idėjos, o ne dėl komercijos. Ketinu ir pats savo pirmąjį solinį albumą įamžinti vinilinės plokštelės formatu“ – sako atlikėjas, kuris paskutinius 3 mėnesius yra užsidaręs studijoje su būsimo albumo melodijomis.

Dizaineris sako: „Sukurti Lino svetainės dizainą mane įkvėpė tema „veidai“. O Elvio plokštelė... hmm... ji turi didelę istoriją: kadaise keliavo per mano draugų rankas, o dar seniau puikavosi tėvų fonotekoje, žodžiu, ji man pasirodė gražiausiai aptrinta, ir savo kūrybiniame sprendime panaudojau tik tas viršelio dalis, kurios stilistiškai atrodė teisingai. Beje, šią brangią plokštelę ketinu padovanoti Linui“.

Lino Adomaičio internetinėje svetainėje galima parsisiųsti į savo mobiliuosius telefonus norimų dainų bei nuotraukų, o netolimoje ateityje – ir muzikos albumų.

„Šiais laikais, kai kompaktinės plokštelės išeina iš apyvartos – viršų ima internetas. Žmonės jau šiandien daug ką perka internete. Tą darys ir ateity. Mano svetainėje jie galės įsigyti muzikos albumų“ – prognozuoja muzikantas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją