Antra vieta atiteko televizijos prodiuserio Kristupo Krivicko žmonai Jurgitai. Garbingoje trečioje vietoje seksualiausiųjų rinkimuose liko atlikėja Mini–Me, sulaukusi virš dviejų tūkstančių balsų. Sveikiname!



Pretendentė
 
Karina Krysko8755 
Jurgita Krivickienė2627 
Mini-Me2270 
Oksana Pikul1480 
Živilė Vaškytė1236 
Irena Starošaitė1177 
Inga Valinskienė941 
Erika Nudaitė-Faina712 
Solveiga iš grupės „Axom“599 
Eglė Jackaitė351 



Šį kartą „Kakadu” ir portalas DELFI siūlo išrinkti patraukliausią ir geriausią televizijos laidų vedėją. Balsavimas prasideda antradienį ir tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami kitoje antradienio „Kakadu” laidoje.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

Aistė Paškevičiūtė. Gražuolė, modelis ir televizijos laidų vedėja. Būtent taip galima apibūdinti Aistę Paškevičiūtę. Nors mergina dar tik pernai pradėjo savo televizinę karjerą, tačiau jau dabar gali pasigirti dideliu populiarumu ir žiūrovų, ir TV prodiuserių tarpe.




Rūta Grinevičiūtė. Niekas Lietuvoje tiek nesikapsto politikos ir teisėsaugos liūnuose, kiek Rūta Grinevičiūtė. Kinkas drebina visi, kurie drįsta pastoti kelią šiai žurnalistei. Rūta yra ne tik LNK televizijos laidos „Paskutinė Instancija“ vedėja, bet ir dviejų dukrų motina. Dar kitaip „geležine moterimi“ vadinama žurnalistė turi ir savo jautrių vietų... Kokių?




Marius Jampolskis. Televizija „daro“ žvaigždes. Dar neseniai aktorius Marius Jampolskis buvo žinomas tik kaip lietuviškų serialų herojus. Tačiau dabar, dar net nepasibaigus filmui „Moterys meluoja geriau“, Marius - jau ir nacionalinės televizijos laidų vedėjas!




Mia. Kuo toliau, tuo Lietuva labiau panašėja į Holivudą. Mia iš pradžių buvo eilinė atlikėja, grupės „Sel“ pritariantysis vokalas. O vėliau padarė televizinę karjerą - tapo realybės šou „Trečias nereikalingas“ vedėja. Be to, merginą pastaruoju metu dėl dar neregėtų negirdėtų skandalų ypač „pamėgo“ bulvarinė žiniasklaida.




Arūnas Valinskas. Šou verslo ryklys Arūnas Valinskas neįsivaizduoja savo gyvenimo be televizijos. Išgarsėjęs su legendiniu žaidimu tapusiu „Taip ir Ne“, užkrėtęs Lietuvą noru laimėti šešis nulius ir milijoną bei paskatinęs žengti keliu į žvaigždes, Arūnas niekada neketina trauktis iš televizijos ekranų.




Goda Sabutytė. Simpatingoji Goda Sabutytė savo grožiu užburia kone kiekvieną žiūrovą. Tą pastebėję muzikos prodiuseriai ir laidų kūrėjai kaip mat pasiūlė šiai panelei kuo daugiau ir dažniau rodytis ekrane. Beje, mergina televizine karjera neapsiriboja. Ji yra buvusi go go šokėja, grupės „Yva“, o dabar - ir „69 danguje“ narė.


Rolandas Vilkončius. Vienas žaviausių televizijos ir radijo laidų vedėjų. Dar visai neseniai dauguma lietuvių be jo šypsenos neįsivaizdavo nė vieno šeštadienio vakaro – šokių ir dainų dešimtukai, „Eurovizijos“ atrankos... O dabar Rolandas tapo garsių moterų paslapčių žinovu. Jis veda LNK laidą „Gyvenimas pagal moteris“.




Inga Jankauskaitė. Didelio populiarumo sulaukusiame LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ Ingai Jankauskaitei, deja, nepavyko nugalėti. Tačiau puikus pasirodymas ekrane aktorei padėjo tapti šio projekto vedėja. Ji nepabūgo dirbti net su pačiu kandžiuoju Algiu Ramanausku – Greitai. O kur dar kultiniu tapęs „Dviračio šou“ blondinės vaidmuo...




Algis Ramanauskas–Greitai. Vienas ryškiausių televizijos veidų – Algis Ramanauskas–Greitai. Kartais dėl savo personažų rėžiamų aštrių juokelių, vadinamas juoduojo humoro tėvu. Be to, visai neseniai televizijos laidų vedėjas Algis Greitai pradėjo naują muzikinės veiklos etapą. Apie ką šį kartą humoristas dainuoja savo naujuose kūriniuose?






Leonardas Pobedonoscevas. Visų Lietuvos moterų numylėtinis, aktorius Leonardas Pobedonoscevas, trumpiau – Leo. Dar neseniai vedęs tokias laidas kaip „Myli – nemyli“ ir „Mano vestuvės per LNK“, dabar charizmatiškasis ir ne kartą seksualiausių vyrų rinkimuose linksniuotas Leo nužingsniavo iki „Muzikos akademijos“ vartų.




$qid=142;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją