Po organizatorių sveikinimo žodžio, visi „darbščiųjų rankų būrelio“ nariai pasinėrė į kūrybinius malonumus. Tiesa, vyrai atrodė kur kas labiau susikaupę ir sunerimę dėl būsimų rezultatų nei moterys. Dauguma šventės dalyvių rinkosi solidžias juodą, baltą ir pilką spalvas. Vienintelis Leo, vėręs kaklo papuošalą dukrelei, derino žaismingus žalius, žydrus ir raudonus atspalvius.

Ilgiausiai prie vėrinio užtruko dainininkė A.Pilypaitė, moteris tikino sugaišusi rinkdama akmenėlius, kadangi jai labai svarbu kiekvieno iš jų energetika: „Akmuo man turi tikti, aš tuo tikiu ir bet ko ant kaklo nekabinu“.

Kuomet visi vėriniai buvo baigti, atėjo apdovanojimų metas. Gražiausiu kūrybos vaisiu buvo pripažintas N.Pareigytės vėrinys. Gyvūnėlius mylinčiai merginai atiteko didžiulis narvas su mažučiu, judriu burunduku. Nijolė džiaugėsi nauju gyventoju namuose, kur iki šiol karaliavo šunytė Zara.

„Labai dėkoju organizatoriams ir merginoms, kurios padėjo mums verti. Visas šis procesas labai priminė vaikystę“, - džiaugėsi Nijolė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją