Bendrovės „Naktinis angaras“, kuriai priklauso leidybinė bendrovė „Zuzi records“, interneto puslapyje nurodyta, kad jai vadovauja Irena Starošaitė Žvagulienė, o jos sutuoktinis Ž. Žvagulis yra projektų vadovas.

Vilniaus miesto trečiajam apylinkės teismui įteiktame ieškinyje šiaulietis G. Paškevičius tvirtina, kad bendrovė pažeidė jo, kaip atlikėjo, teises bei netinkamai vykdo pasirašytas sutartis.

G. Paškevičius aiškina, kad patyrė nuostolių, kai bendrovė pakartotinai išleido jo albumą „20 dnei v Sankt-Peterburge“. Be to, jis siekia, kad būtų priteistas atlyginimas už albume „Tikri vyrai. Geriausios vyrų dainos“ atliktas jo dainas.

Ieškinyje populiarus romansų atlikėjas nurodė, kad bendrovės „Naktinis angaras“ vadovai su juo nebendrauja, neatsiliepia į laiškus ir nemoka jam priklausančio atlyginimo. Atsižvelgiant į šias aplinkybes G. Paškevičiaus advokatai teismo paprašė pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones – areštuoti turtą iki teismo sprendimo paskelbimo.

Vilniaus miesto trečiojo apylinkės teismas prašymą tenkino pilnai – leido areštuoti bendrovei priklausantį butą Peteliškių gatvėje, o jo nesant – pinigines lėšas už 50 tūkst. Lt.

„Ieškovo nurodytos aplinkybės (didelė ir ilgą laiką nesumokėta suma, nebendradarbiavimas, neatsiliepimas į ieškovo laiškus) rodo, jog atsakovo finansinė būklė negarantuoja atsiskaitymo su ieškovu nesiėmus prašomų laikinųjų apsaugos priemonių. Prašoma priteisti suma didelė – 50 tūkst. Lt, yra tikimybė, kad atsakovas gali turimą turtą išvaistyti ar perleisti tretiesiems asmenims, todėl teismas mano, kad šioje bylos stadijoje nesiėmus laikinųjų apsaugos priemonių, teismo sprendimo įvykdymas ateityje gali pasunkėti arba pasidaryti nebeįmanomas“, - teismo nutartyje nurodė teisėja Alma Pilipaitienė.

Apie konfliktą DELFI bandė pasikalbėti su Ž. Žvaguliu, tačiau jis atsiprašė, kad šiuo metu yra užimtas – lankosi Paryžiuje. Ieškinį pateikęs G. Paškevičius į telefono skambučius neatsiliepė.

Grupėje „Tikri vyrai“ dainuojančių Ž. Žvagulio, G. Paškevičiaus ir Edmundo Kučinsko keliai išsiskyrė pavasarį, kai G. Paškevičių pakeitė atlikėjas Česlovas Gabalis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją