Daugybė sveikinimų ir visos tautos padėkos už puikų pasirodymą porai maloniai glosto širdį, tačiau visų vizito Škotijoje ir asmeninio gyvenimo detalių ištroškusi žiniasklaida „užsuko“ naują maratoną.

Į DELFI konferenciją pora truputį vėlavo, tačiau nerimstantiems skaitytojams buvo pateiktas pasiaiškinimas: „Vėlavome dėl to, kad užstrigome Vilniaus kamščiuose. O šiaip šiomis dienomis atidavinėjame duoklę žiniasklaidai ir dalinamės su visais savo laime“.

Konferencijos metu sulaukę daugybės pagyrimų, Karina ir Saulius neliko abejingi, jie džiaugėsi palaikymu ir skubėjo kuo gražesniais žodžiais dėkoti visiems, kurie žiūrėjo ir „laikė kumščius“: „Mes labai džiaugiamės, kad suteikėme tiek daug džiaugsmo Lietuvos žmonėms, kad vieni verkė džiaugsmo ašaromis, kiti gal už Lietuvą pakėlė taurę“.

Paklausti, kaip užkulisiuose elgėsi kitų šalių atstovai ir kaip atrodė visa Eurovizijos „virtuvė“, Karina ir Saulius džiaugėsi smagiu bendravimu bei kokybišku darbu: „Lenkai buvo geri, linksmi, šviesūs, nuotaikingi! Visos poros buvo šaunios, draugiškos, išskirtiniai, žvaigždėmis jautėsi tik rusai. Konkurse įgavome sceninės patirties, sužinojome kaip atrodo profesionalus darbas užkulisiuose, susidūrėme su profesionaliais choreografais, stovėjome vienoje scenoje su įžymiais aktoriais ir vedėjais, šokome 2000 žmonių ir milijonų televizijos žiūrovų auditorijai. Užkulisiuose viskas buvo preciziškai suorganizuota minutės tikslumu. Nebuvo laiko daug bendrauti su kitomis poromis, nes kai vieni ilsėjosi, kiti dirbo“.

„Mes jaučiamės stipriai „pasikrovę" morališkai. Labai nerealus renginys. Pamatėme daug įdomių dalykų, patys žmonės tame šou buvo labai draugiški. Konkursas buvo organizuotas labai gerai. Vidinės konkurencijos tarp porų nebuvo jokios“, - tikino Karina.

Pora gali didžiuotis ne tik puikia šokio technika, išskirtine muzika, bet ir gausybės pagyrimų sulaukusia choreografija, kurią sukūrė pats Saulius: „Saulius pastatė visą šokį, o aš įnešiau kai kurias korekcijas ir savo energiją. Iš pradžių rinkomės „Mulen Ružo" muziką, bet lietuviams nelabai tai patiko, todėl vėliau nusprendėme, kad tegu Europa išgirsta lietuvių liaudies muziką. Glasgou mieste lietuvių liaudies muzika daug kam patiko. Mūsų teiravosi net įrašų“.

Daugelį skaitytojų kamavęs klausimas, ar pora patenkinta ketvirtąja vieta, buvo išsamiai atsakytas: „Aš manau, kad realiai mes esame trečioje vietoje. Kai sužinojome, kaip mus įvertino teisėjai, tai mums buvo labai svarbu. O teisėjai mums skyrė trečią vietą. Jie matė, kaip mes šokome visas keturias dienas. Teisėjai nei lenkų, nei ukrainiečių nesugretino su mumis savo vertinimais. Visada žmogui bus mažai. Jei užimtumėme trečią vietą, tai visi sakytų, kad tiek nedaug Jums trūko iki antros ir pan., taip kad mes džiaugiamės tuo, ką turime“.

Paklausti, ar sutiktų antrą kartą dalyvauti šokių Eurovizijoje, pora prisipažino, jog tokia galimybė juos labai nudžiugintų: „Jeigu būtų tokia galimybė, tai tikrai dalyvautumėme ir kitąmet“.

Šokdami Karina ir Saulius ne tik puikiai pažino vienas kitą, bet ir pamilo. Poros santykiai labai šilti, tačiau vedybų klausimą, pasak jų, sprendžia Dievas: „Kaip Dievas duos, tada ir bus!“.

Paprašyti apibūdinti vienas kitą trimis žodžiais, „balandėliai“ išsisuko labai originaliai: „Karina+Saulius=Mes“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją