Žilvinas Grigaitis2135
Nijolė Pareigytė1165
Ingrida Martinkėnaitė624
Vaida Židonytė599
Sonia435
Gintarė Karaliūnaitė357
Agnė Jagelavičiūtė331
Sabina Repčenkienė303
Aušra Štukytė120
Rūta Pranckūnaitė63
Šį kartą „Kakadu” ir portalas DELFI siūlo išrinkti labiausiai prasikaltusią Lietuvos įžymybę.Balsavimas prasideda šiandien ir tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje.

„Pop Top" pretendentai:

Žilvinas Žvagulis. „Alkotesterį čiulpiu kaip soskę“ – taip Lietuvos scenos grandas Žilvinas Žvagulis kalba apie savo patirtį bendraudamas su pareigūnais. Dainininkas papasakos ne tik apie didžiausias ir kvailiausias savo nuodėmes keliuose, bet ir išduos paslaptį, kokią didžiausią sumą šlamančių yra paklojęs pareigūnams.


Mia. Atlikėją ir laidų vedėją Mią galima vadinti pačia tikriausia baudų kolekcioniere. Įsigijus aštuoniasdešimt tūktančių litų kainavusį automobilį, merginą ėmė „persekioti“ policijos pareigūnai.




Rokas Žilinskas. Buvęs LNK žinių vedėjas Rokas Žilinskas, kaip įtariama, neblaivus patekęs į pareigūnų akiratį ir praradęs gerą reputaciją atsisakė mėgstamo darbo. Po šių metų pradžioje įvykusio skandalo, vedėjas ėmėsi ne tik naujos veiklos, bet ir išsiruošė žygui į seimą.



Milgedas Aleksandravičius. Buvęs pareigūnas, dabar grupės „Patruliai“ narys Milgedas Aleksandravičius tris kartus papuolė savo kolegų globon. Vienas iš jų – lemtingas. Dėl neregėtų linksmybių pajūryje, Milgedas pasitraukė iš pareigūnų gretų.



Daina Bilevičiūtė. Dainininkei ir visuomenės veikėjai Dainai Bilevičiūtei taip pat ne kartą teko bendrauti su pareigūnais. Vairavimas be diržo, greičio viršyjimas – tai tik ledkalnio papėdė.






Marius Berenis - Tru Sabaka. Visuomenės veikėjui, muzikantui Mariui Bereniui teko turėti rimtų reikalų su pareigūnais, kai neva jo šou, „suėdė“ kitą keturkojį. Idomiausia tai, kad Marius jokio šuns neturi, tik jo pravardė „Sabaka“.



„Blogos mergaitės“. Ne veltui merginų grupė „Blogos mergaitės“ pasivadinusios iššaukiančiu vardu. Jos ne kartą jau buvo papuolusios į pareigūnų rankas už maudynes privačiuose vandens telkiniuose. Šią vasarą, merginos vėl „prisidirbo“.



Vitalija Katunskytė. Scenos primadona Vitalija Katunskytė savo skambiu balsu ir garsiomis dainomis Lietuvos pajūrio kurorte „sužavėjo“ ir pareigūnus. Kuo baigėsi dainininkės skandalas Palangoje? Ar Vitalija dar dainuoja Basanavičiaus gatvėje? Apie tai - „Kakadu“ rubrikoje „Top Pop“.



Gytis Balčiūnas. Neseniai laidų vedėjas Gytis Balčiūnas vėl pateko į teisėsaugininkų akiratį. Kaip įtariama, dėl narkotinių medžiagų laikymo. Gytis galėjo ne tik prarasti savo reputaciją, bet ir sėsti už grotų.






Giedrė Rusytė. „Kakadu“ žurnalistai užfiskavo įvykį, kaip Giedrę Rusytę jau šeštą kartą nubaudė pareigūnai. Dažniausiai gražuolė baudžiama už ne vietoje pastatytą automobilį, tačiau ar dažnai jos žavesys padeda išsisukti?





$qid=140;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją