Liepos pabaigoje Lietuvai išrinkus savo atstovę konkurse (ja tapo septyniolikmetė Gabrielė Martirosianaitė iš Kauno), apsidžiaugta, jog pagaliau gražuolių rinkimai vyks Europoje, arčiau Lietuvos.

„Pagaliau turėsime realią galimybę būti įvertinti geriau, - portalui Panele.lt tąkart sakė „Mis Lietuva" organizatorė Izolda Gudelis. - Ne paslaptis, kad šiuose rinkimuose įtakos turi ir politiniai bei geopolitiniai dalykai. Be to, konkursui vykstant kituose žemynuose, kaip antai pernai Azijoje, retai kada Lietuvos atstovės palaikyti galėdavo vykti artimieji ir palaikymo komanda. Šįkart bus kitaip".

Katutėmis ploti teko neilgai - atsitiko tai, kas ir turėjo nutikti. Tačiau tiek „Mis Lietuvos" organizatoriai, tiek mūsų šalies atstovė vis dar nusiteikę optimistiškai ir save bando raminti, kad galų gale, koks skirtumas, kur vyks konkursas, - svarbiausia gerai pasirodyti.

„Manau, kad mano galimybės „Mis pasaulio" rinkimuose nesumažėjo, - tvirtino Lietuvos atstovė Gabrielė Martirosianaitė. - Gal esu naivoka, tačiau tikiu, kad nuo tokių dalykų, kaip valstybių išankstinis nusistatymas palaikyti kaimynes, neturi didelės įtakos. Viskas priklauso nuo pasirodymo ir sėkmės tą vakarą".

Taigi mūsų atstovei visai nebaisu. Ji nusiteikusi jei ne laimėti, tai pasiekti aukštumų ir bent į finalą patekti. „Noriu pateisinti Lietuvos man suteiktą garbę. Be to, visada svajojau nuvykti į Afriką, todėl, galima sakyti, išsipildys viena mano svajonių", - pasakojo G. Martirosianaitė.

Mergina tikisi sublizgėti bikinio ir talentų konkurse. Pastarajame ji pademonstruos šokėjos talentą. Šiam numeriui kaip tik dabar intensyviai ruošiasi.