Beje, vasario mėnesį Jungtinėse Valstijose pasirodys filmas "Hanibalas" (Hannibal), kuriame A. Hopkinsas vėl grįžo prie įžymiojo savo vaidmens.

"Niksono" (Nixon) ir "Džo Bleko viešnagės" (Meet Joe Black) žvaigždė ceremonijos metu pirmiausia bus išjuoktas, o vėliau gaus minėtą apdovanojimą - varinį puodą su avižine koše. "Avižinės košės" apdovanojimas kasmet teikiamas kokiai nors įžymybei už bet ką, pavyzdžiui, istorinius nuopelnus pramogų pasauliui.

Metų moterimi "Avižinės košės teatro" klubas išrinko Drew Barrymore (Dru Barimor), vaidinusią "Čarlio angeluose" (Charlie's Angels) ir "Vestuvių dainininke" (The Wedding Singer). Ji vadovaus paradui, bus išjuokta ir gaus savo košės puodą vasario 8 dieną.

"Avižinės košės" laureatais jau yra tapę Katharine Hepburn (Ketrin Hebern), Susan Sarandon (Suzan Sarandon) ir Julia Roberts (Džulija Roberts), taip pat - Paulas Newmanas (Polas Niūmenas), Robertas DeNiro (Robertas Deniras) ir Harrisonas Fordas (Harisonas Fordas).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją