Su administracine nuobauda T. Krivickas nesutiko ir policijos nutarimą apskundė Vilniaus apygardos administraciniam teismui, tačiau į skundo nagrinėjimą antradienį jis taip ir neatvyko. Administracinę bylą nagrinėjančiai teisėjai Jūrai Marijai Strumskienei taip ir liko neaišku, kodėl skundo autorius nepasirodė posėdyje, nors apie jo datą skandalingai pagarsėjusiam muzikantui buvo pranešta dar prieš mėnesį.

Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai T. Krivicką nubaudė už viešosios rimties trikdymą, nes gegužės 19-ąją apie 1 val. jo vadovaujamame klube Pylimo gatvėje „El Psycho“ buvo labai garsiai leidžiama muzika.

Namo gyventojai tą naktį ne kartą kvietė policijos pareigūnus, kurie „Psichą“ dėl daromo pažeidimo įspėjo, tačiau išvadų nepadarė. „Kai antrą kartą atvykome į barą, muzika taip garsiai grojo, kad net girdėjosi mūsų tarnybiniame automobilyje“, - antradienį teisme pasakojo Patrulių rinktinės pareigūnas Marius L.

Virš klubo gyvenanti Margarita Ch. teismui pasakojo, kad dėl iš rūsyje įsikūrusio klubo sklindančios muzikos ji kenčia jau ne pirmą mėnesį. „Tiesa, pastaruoju metu neįtikėtinai ramu, gal klubas neveikia, - sakė mergina. – Tą vakarą su kaimyne po kelis kartus kvietėme policijos pareigūnus, nes buvo toks triukšmas, kad savo namuose kuo puikiausiai girdėjau visas grojamas dainas“.

Klubo kaimynystėje gyvenanti jauna mergina teigė ne kartą bandžiusi kalbėtis su pasilinksminimo įstaigos savininkais, tačiau šie nereaguodavo į priekaištus.

Dėl keliamo triukšmo policija yra iškėlusi dar vieną bylą naktinio klubo šeimininkams, tačiau teismas jos dar nėra išnagrinėjęs.

Su policijos skirta bauda nesutikęs T. Krivickas teismo prašė panaikinti jam skirtą nuobaudą. Savo skunde jis nurodė, kad policijos pareigūnai nutarime jį nubausti nurodė, jog buvo garsiai leidžiama muzika, tačiau esą neįrodė pažeidimo – nenustatė garso lygio triukšmo matavimo prietaisais.

Tuo tarpu policijos pareigūnai mano, kad garsaus muzikanto skundas nepagrįstas ir prašė jį atmesti. Bylą teismas toliau ketina nagrinėti po mėnesio.

Šiuo metu T. Krivickas jau nedirba „El Psycho“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją