„Kakadu" patraukliausia, prieš objektyvą apsinuoginusi garsenybė:
Goda Sabutytė1783
Skirmantas Valiulis1646
Jurga Jurkutė1214
Lavija Šurnaitė950
Sonia600
Atlanta551
Nijolė Pareigytė514
Agnė Jagelavičiūtė471
Redita Dominaitytė279
Inga Budrienė119

Šį kartą „Kakadu” ir portalas DELFI siūlo išrinkti gražiausią ir mieliausią Lietuvos įžymybių porą. Balsavimas prasideda šiandien ir tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje.

„Pop Top“ poros pretendentės:


Deivis ir Renata. Spalio mėnesį atlikėjas Deivis ir Renata Voitechovskaja švęs savo draugystės metines. Be to, šie atlikėjai prasitarė ir apie dar vieną didelį įvykį…






Rūta ir Deivydas. Meilė nuo pat pirmo šokio – taip galima apibūdinti Rūtos Ščiogolevaitės ir Deivydo Meškausko draugystės pradžią. Nors jų meilė ne tik scenoje, bet ir užkulisiuose buvo akivaizdi, tačiau tiek atlikėja Rūta, tiek Deivydas savo draugystę slėpė. Kodėl?




Berneen ir Andrius. Berneen ir jos vyras Andrius jau netrukus vėl gyvens kartu! Tiek atlikėjos, tiek jos mylimojo gyvenime artėja didžiulės permainos.





Gintarė ir Adomas. Grupėje YVA dar vienas skandalas. Tačiau šį kartą apkalbos palietė ne Natalija Zvonke, o grupės šokėją Gintarę Valaitytę ir jos mylimąjį Adomą.






Karina ir Saulius. Ar tikrai grupės „69 danguje" atlikėja, laidų vedėja, daugelio Lietuvos vyrų numylėtinė, šokėja Karina Krysko ir jos šokių partneris Saulius Skambinas ruošiasi vestuvėms? Apie savo santykius pora atvirai papasakojo „Kakadu“ žurnalistams.




Antanas ir Daina Bosai. Liepos 29 -ąją, viena garsiausių porų verslo pasaulyje – Antanas Bosas ir Daina Randers susituokė. Tačiau filmuota vestuvių vaizdo medžiaga slepiama. Kodėl?





Jurgita ir Rytis. Netrukus „Mis Lietuva 2007“, gražuolė aktorė Jurgita Jurkutė ir jos mylimasis verslininkas Rytis Širvatis švęs savo draugystės metines. Ta proga, Jurgita atskleidė asmeninio gyvenimo užkulisius.






Vaida ir Deividas. Parėjusią vasarą, birželio mėnesį, 2002–ųjų Miss Lietuva, gražuolė Vaida Grikšaitė sumainė aukso žiedus su futbolininku Deividu Česnauskiu. Nors pora daug laiko praleidžia Škotijoje, kur Vaidos mylimasis žaidžia futbolą, vestuvių ceremonija įvyko Klaipėdoje, Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje.




Sandra ir Andrius. LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvės, 1996-ųjų „Miss Lietuva“ tituluotos gražuolės Sandros Chlevickaitės gyvenime vėl džiaugsmo ašaros! Po neseniai įvykusiu netikėtų skyrybų su krepšininku Šarūnu Marčiulioniu, Sandra draugauja su Andriumi Glušakovu – Pušu.




Žilvinas ir Irena. Dainingiausia Lietuvos pora Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė šį mėnesį švęs savo dešimtmetį - rožines vestuves. Ta proga, Žvaguliai turi dovaną savo gerbėjams!






$qid=137;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją